Log in

Acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones

Aquest dissabte al claustre del Convent de Santa Clara es va fer l’acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones amb la Cia. El Paller i la coneguda cantant i actriu Mercè Martínez.

Aquest dissabte a les dotze del migdia al Convent de Sant Clara, l’Ajuntament de Castelló d’Empúries, amb el seu compromís amb l’equitat de gènere, va organitzar el tradicional acte per tal de commemorar el Dia Internacional de les Dones. Tot i que la data de celebració va ser el 8 de març cada any des de l’àrea de la dona es trasllada aquest acte al cap de setmana per facilitar i promoure la participació dels castellonins i castellonines. L’acte va començar amb  l’espectacle “Pell d’Ànima”, un treball en progrés de les creadores Dolors Iglesias i Emma Teixidor de la companyia El Paller. “Pell d’ànima” parla de la recuperació de l’essència femenina, del fet no perdre l’instint animal. La companyia treballa la intuïció amb la intenció d’estar sempre en l’ara i l’aquí per què mentre actuen estan presents i reconeixen al públic. La companyia El Paller ja sigui pel Dia de la Dona Treballadora o pel Dia contra la Violència de Gènere sempre col·labora amb algun espectacle fet a mida per a denunciar o constatar una realitat. Després de l’espectacle “Pell d’ànima” va arribar el moment de la lectura del manifest per part de totes les regidores del municipi.

 

L’acte el va tancar la coneguda actriu i cantant Mercè Martínez que, acompanyada d’Andreu Gallén al piano, van fer un passeig per una repertori de cançons de desamor amb un toc irònic, divertit i a vegades molt emotiu.

Deixa un comentari