Log in

Èxit en la 14ª edició del Firagri, la fira de l’agricultura i la ramaderia de Figueres

Més de dotze mil persones han passat aquest cap de setmana per la catorzena edició de la Firagri, la fira de l’agricultura i la ramaderia que se celebra bianualment a la capital de l’Alt Empordà. A més, enguany les noves tecnologies han estat molt presents en aquesta fira que barreja passat, present i futur de la pagesia. Així va ser la seva inauguració.

Ja ha començat a Figueres la catorzena edició de Firagri, la fira bianual dedicada a l’agricultura i la ramaderia de l’Alt Empordà. Durant tot aquest cap de setmana, des de les deu del matí i fins a les set de la tarda, es realitzaran un bon grapat d’actes relacionats amb aquesta fira.

Pel que fa al Recinte Firal, els visitants podran gaudir d’una àmplia exposició d’animals i estris pel camp a més d’un gran ventall d’activitats lúdiques per a totes les edats.

 

Els assistents a aquesta fira podran fer tasts de vins i productes de la comarca, podran passejar per aquesta carpa dedicada a la ramaderia on podran veure un munt d’animals, exhibició de gossos de tura i també passejades en poni pels més menuts de la casa. El preu de l’entrada ha estat simbòlic, un euro.

Deixa un comentari