Log in

La segona Cursa Badia de Roses supera la participació de la primera edició i reuneix 335 corredors

El Club Atletisme Roses està molt satisfet amb la participació i el desenvolupament de la segona Cursa Badia de Roses, celebrada aquest passat diumenge 12 de març. Cursa que va superar el nombre de participants de la primera edició, reunint 335 corredors i corredores de diferents municipis i clubs de la província de Girona. Els seus organitzadors en fan una valoració molt positiva i esperen que amb els anys es vagi consolidant en el calendari d’aquest tipus d’esdeveniments.

335 corredors van prendre part aquest diumenge passat, a la segona Cursa Badia de Roses, organitzada pel club d’atletisme del municipi. Cursa que es va desenvolupar satisfactòriament, i que va aconseguir superar la participació de la primera edició, rebent atletes d’arreu de la comarca de l’Alt Empordà i de diferents punts de la província de Girona, atrets pel poc desnivell del recorregut i per les dues distàncies, de 5km i 10km, que oferia.

Els seus organitzadors en fan una valoració molt positiva i esperen que amb els anys es vagi consolidant en el calendari d’aquest tipus d’esdeveniments.

Una de les novetats de l’edició d’aquest 2017 ha estat que la sortida es va fer conjunta per les dues distàncies, a diferència de la primera edició, on es va fer una sortida per la cursa de 5km, i una de diferent per la de 10km. Però la novetat més important es trobava en el recorregut, que va variar un xic amb el de l’any passat, on es van suprimir un revolts molt pronunciats, per millorar el gir dels corredors. Això va fer que el circuit fos un xic més ràpid, i que molts corredors baixessin la seva marca personal, com va ser el cas de l’Enric Roura, que va ser el primer atleta en superar els 10km amb un temps de trenta dos minuts amb quaranta segons.

 

A més de la vessant esportiva, aquesta cursa també compta amb un gran rere fons social, ja que una part de les inscripcions seran destinades a la Fundació Catalana per a la Síndrome de Mebius.

Deixa un comentari