Log in

Maik marca el gol de la victòria pels de la Unió

Tot i l’ensopegada que va patir la setmana passada contra el Júpiter, la Unió Esportiva Figueres va sortir forta al terreny de joc per aconseguir els tres punts del partit que els enfrontava amb el Santfeliuenc. Tot i que els barcelonins van ser els primers en marcar degut a un penal, els de Chicho van saber remuntar el partit i van guanyar 2 a 1.

Fa una setmana, la Unió Esportiva Figueres va ensopegar amb el Júpiter. Per això, ahir diumenge no va voler deixar-se els tres punts pel camí i van rebre al Santfeliuenc amb ganes de victòria. Els empordanesos van començar el partit pressionant al seu rival. A pocs minuts de l’inici del partit, l’àrbitre va xiular aquestes mans que van convertir-se en un penal a favor del Santfeliuenc.

Tot i l’1 a 0, els del Figueres no es van deixar enfonsar i van seguir insistint fins aconseguir l’empatar a pocs minuts abans de la mitja hora del partit. Toni Cunill va estar l’encarregat del gol de l’empat que va arribar mitjançant una rematada de cap del jugador.

 

A la segona part del partit, els figuerencs van obrir-se al camp. Tot i que es va deixar de veure més futbol a l’estadi del Vilatenim, això no va fer que els de Chicho rematessin el partit amb el segon gol pel Figueres i el gol que els donaria la victòria d’aquesta jornada.

Deixa un comentari