Log in

Nova oferta formativa online per empresaris i entitats a Roses

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha posat en marxa una nova oferta formativa online per empreses i entitats, Es tracta de la plataforma digital LocalTec, que ofereix un espai de formació en tecnologia a través d’un recull de vídeo-cursos de temàtiques varies adreçats a fer més competitius els negocis i entitats.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses ha posat en funcionament la plataforma digital LocalTec, un espai de formació en tecnologia adreçat a les empreses, entitats i ciutadans de Roses. El nou servei consisteix en un recull de vídeo-cursos als quals es pot accedir a través de la web municipal www.roses.cat, adreçats a fer més competitius negocis i entitat.

Com obtenir una web barata i funcional, com incrementar les vendes comercialitzant productes per internet o com atreure clients a través de Facebook, com gestionar cites online amb els clients, com crear presentacions atractives o com fer estudis de mercat "low cost", són algunes de les respostes que empresaris i professionals poden trobar en aquest nou espai de formació virtual.

 

L’objectiu d’aquesta nova eina formativa online és afavorir la competitivitat de les empreses locals, així com ajudar les entitats a ser més eficients. Per accedir-hi, només cal donar-se d’alta a LocalTec de forma gratuïta i començar a visionar les formacions que interessin.

Deixa un comentari