Log in

La colla del senglar dóna 2.000€ a la Fundació Roses contra el Càncer

La colla del senglar de la Societat Esportiva de Caçadors de Roses ha entregat un xec de 2.048€ a la Fundació Roses contra el Càncer. Recaptació que es va aconseguir amb el dinar de fi de temporada de caça major, i que serà destinada a adquirir material pels diferents serveis que ofereix la fundació a malats oncològics del municipi i a les seves famílies.

La colla del senglar de la Societat Esportiva de Caçadors de Roses ha entregat un xec de més de 2.000€ a la Fundació Roses contra el Càncer. Diners que van recaptar amb el dinar de fi de temporada que van dur a terme el cap de setmana passat en un restaurant del municipi.

Aquest divendres el matí, el cap de colla ha fet entrega del taló a la presidenta de la fundació.

Ell mateix ens explica d’on han sortit tots aquests diners.

Per la seva banda, la presidenta de la Fundació Roses contra el Càncer s’ha mostrat molt satisfeta de que la colla del senglar penses en ells, ja que aquests tipus de donacions són les que els hi permeten seguir prestant tots els serveis que ofereixen als malalts oncològics de la població i a les seves famílies.

Donació que destinaran per renovar el material que s’utilitza en alguns d’aquests serveis.

Aquest ha estat el primer cop que la colla del senglar de Roses ha destinat el seu dinar de fi de temporada a una causa benèfica. Vista la bona acollida que ha tingut, no descarten repetir-ho la temporada que ve, però a benefici d’una altre entitat del municipi.

Deixa un comentari