Log in

Donació d’una col·lecció d’objectes a la vila de Castelló d’Empúries

La família Costabella ha fet donació recentment a l’Ajuntament i a la vila de Castelló d’Empúries d’una col·lecció d’objectes personals de Mossèn Narcís Costabella, exrector de la parròquia de Santa Maria de Castelló d’Empúries.  

La donació dels objectes ha estat realitzada a través de Maria Rosa Costabella Casadevall, neboda de Mn. Narcís Costabella i dipositària de la col·lecció. Ella ha estat la persona que ha promogut la donació dels objectes a la vila de Castelló d’Empúries tenint en compte el fort lligam del seu oncle amb el municipi durant els catorze anys que en va ser el rector. La col·lecció, formada per catorze objectes i peces personals, s’ha dipositat i s’exposa al públic a la capella de l’Asil Toribi Duran.

 

Mossèn Narcís Costabella el 1998 va començar a exercir de rector a la vila comtal, on va impulsar i aconseguir la proclamació de basílica menor. L’any 2012 va rebre, pocs dies després de la seva mort i a títol pòstum, el guardó Espiga i Timó d’Or de Castelló d’Empúries.  Mossèn Narcís Costabella va morir a Castelló d’Empúries el 29 de gener de 2012 a l’edat de 74 anys.

Deixa un comentari