Log in

Francesc Lara, l’intrèpid entrenador del Garriguella

Francesc Lara s’ha convertit en tota referencia per la resta d’entrenadors de la seva categoria. Des de que l’any 2015 un àrbitre influís un annex arbitral en contra del Club Futbol Garriguella, annex que va molestar a l’entitat, l’entrenador porta una càmera Go Pro per poder gravar totes les accions del partit i l’acompanya una càmera amb trípode i un dron que sobrevola durant tot el partit per tal que no hi hagin errades arbitrals i també per millorar les jugades dels nois del Garriguella.

Tot va començar ara fa dos anys. Després que l’àrbitre Maspoch Geli escrigués un annex arbitral en el partit on jugava el Garriguella, i que aquest club es mostrés molest per aquest escrit, l’entrenador i president del club de quarta catalana de l’Alt Empordà va voler posar cartes sobre l’assumpte. I com va fer-ho? Doncs es va equipar amb una Go-Pro i va començar a gravar tots els partits que disputaven els seus.

Tot va començar al camp de l’Agullana l’any 2015 però aquesta fórmula curiosa està donant molt a parlar. Sobretot ara, quan la Federació Espanyola de Futbol està estudiant la possibilitat d’instal·lar càmeres d’última generació per saber, al moment, l’acció que s’ha produït al partit. Una fórmula que el mateix Lara veu encertada.

 

Després d’un curs d’edició, d’equipar-se amb la seva càmera Rollei al cap per evitar algun malentès amb els àrbitres també s’ha afegit un dron que sobrevola el camp per controlar totes les jugades. A més, aquestes imatges estan servint al seu equip per millora les jugades. De fet, sigui per la càmera o no, enguany el Garriguella va primer en la seva categoria.

Deixa un comentari