Log in

El Sala Roses cau a casa davant el Sant Cebrià de Vallalta

El Sala Roses Team 14 va caure a casa el cap de setmana passat, davant d’un dels equips més forts de la seva categoria, com és el Sant Cebrià de Vallalta, que és el segon equip més golejador de la lliga i el tercer classificat de la general. Tot i això els rosincs els hi van plantar cara, i el resultat final de 1 a 4, va quedar molt lluny de les golejades que van rebre els rosincs a la primera volta, fet que demostra l’evolució favorable que ha fet l’equip en pocs mesos.

El Sala Roses Team 14 va rebre el passat diumenge al Pavelló Municipal d’Esports al conjunt del Sant Cebrià de Vallalta, en el partit corresponent a la 17ena jornada de lliga. Partit on els rosincs es van veure les cares amb un dels equips més forts de la categoria, que és el segon conjunt més golejador de la competició i el tercer classificat de la general. Això no els va fer arronsar, i els joves dirigits per Esteban Chaves i Jordi Alacid, els hi van plantar cara amb una gran primera part, on es va arribar al descans amb un empat a 1.

A la represa, els rosincs van poder mantenir el marcador fins al minut 9 quan arribava el segon gol visitant. Dos minuts més tard arribaria la tercera diana del Sant Cebrià, i al minut 45 el quart i últim gol, que deixaria el marcador final de 1 a 4 amb que va acabar.

La gran qualitat del porter visitant, la falta d’encert dels locals i les jugades dels dos darrers gols van ser la clau de la derrota, que podria haver estat la segona victòria consecutiva pels rosincs.

Tot i el resultat negatiu, els rosincs no es van arronsar davant d’un dels millors equips de la lliga i els hi van plantar cara, com demostra el resultat final de 1 a 4. Resultat que queda molt lluny de les golejades que van rebre els rosincs a la primera volta, fet que demostra l’evolució favorable que ha fet l’equip en pocs mesos.  

 

Aquest proper cap de setmana els rosincs visitaran el camp del Llinars el dissabte a la tarda.

Deixa un comentari