Log in

Reconeixement institucional al taekwondista rosinc Joan Jorquera

El taekwondista Joan Jorquera ha estat el darrer esportista rosinc en rebre un reconeixement de l’Ajuntament de Roses. El consistori va obrir les seves portes aquest passat dimecres per oferir una recepció institucional a aquesta jove promesa del taekwondo, que en tan sols 17 anys ja compta amb més de 240 combats guanyats. Reconeixement que ha rebut per les medalles d’or aconseguides en el Campionat d’Espanya Júnior de Seleccions i al Campionat d’Espanya de Clubs disputats a finals de 2016.

L’Ajuntament de Roses va obrir les seves portes la nit d’aquest passat dimecres per oferir una recepció institucional al taekwondista rosinc Joan Joruqera, en reconeixement als mèrits esportius aconseguits al llarg del 2016. En aquest, en Joan va estar acompanyat per tota la seva família, i va ser rebut a la sala de plens del consistori per l’alcaldessa de Roses, el regidor d’Esports, i altres membres del govern municipal, que li van voler fer costat. Moment en el qual va rebre un diploma de reconeixement pels dos ors aconseguits en el Campionat d’Espanya Júnior de Seleccions disputat a Segòvia l’octubre de 2016, i en el Campionat d’Espanya de Clubs celebrat el desembre de 2016 a Alacant.

Amb tant sols 17 anys, Joan Jorquera ja compta amb més de 240 combats guanyats, i està considerat com Esportista d’Alt Nivell pel B.O.E. Aquest 2017 ja l’ha començat amb bon peu, aconseguit la medalla d’or al II Trofeu Ibercaja Ciutat de Zaragoza, i amb la vista posada a l’Open G-1 que es disputarà a Holanda aquest proper cap de setmana.

 

Amb aquests reconeixements l’Ajuntament de Roses vol premiar l’esforç i el treball dels esportistes rosincs així com els clubs esportius que hagin destacat al llarg de l’any, com és el cas d’aquesta jove promesa del taekwondo, que el 2016 va aconseguir 8 medalles d’or en diferents competicions i va quedar en la cinquena posició al Campionat del Món Júnior disputat al Canadà. 

Deixa un comentari