Log in

Continua el Març Poètic amb l’espectacle poeticomusical de Joan i Carles Margarit

Aquest divendres a la nit es durà a terme la segona activitat englobada dins la celebració del Març Poètic, la qual estarà centrada per la poesia d’un dels poetes més importants de la literatura catalana contemporània, com és Joan Margarit. Per a l’ocasió s’oferirà un espectacle poeticomusical  on el mateix Joan Margarit recitarà els seus poemes, que estaran acompanyats per la música del seu germà, Carles Margarit. Espectacle previst per aquest divendres a les 21h al TMR, amb una entrada de 5€.

“Des d’on tornar a estimar” és el títol de l’espectacle poeticomusical que oferiran Joan i Carles Margarit a Roses, la nit d’aquest proper divendres 10 de març. Espectacle que forma part de les activitats programades dins la celebració del Març Poètic, organitzat per l’Ajuntament de Roses per donar rellevància a aquest gènere literari, en el mes que s’ha de commemorar el Dia Internacional de la Poesia.

El fil conductor serà la poesia de Joan Margarit, que serà l’encarregat de recitar els seus poemes, amb l’acompanyament musical jazzístic del seu germà Carles, unint poesia, cançó i música.

Un espectacle molt recomanable pels amants de la poesia, segons el regidor de Cultura rosinc.

 

Aquest espectacle està previst per la nit d’aquest divendres 10 de març al TMR, amb hora d’inici a les 21h, i una entrada de 5€.

Deixa un comentari