Log in

Tot a punt per la segona Cursa Badia de Roses

El Club Atletisme Roses ja ho té quasi tot a punt per la celebració de la segona Cursa Badia de Roses prevista per aquest diumenge 12 de març. Aquest dijous a la nit es durà a terme la última reunió de coordinació al CAR Jove, on ja s’ha de deixar tot lligat i preparat pel diumenge. El seu president recorda que pot participar-hi tothom amb una mínima preparació, ja que els temps per completar el recorregut de 5km i 10km és d’una hora i mitja. Pere Sastre també recorda que el desenvolupament de la cursa causarà talls de trànsit momentanis en diferent punts del municipi.

Roses serà escenari aquest cap de setmana, i concretament aquest diumenge 12 de març, de la segona Cursa Badia de Roses.

El Club Atletisme, organitzadors de la prova, ja ho té tot quasi tot a punt per la celebració de la cursa, que esperen que repeteixi l’èxit de la primera edició on hi van prendre part 300 corredors. 

Aquest dijous a la nit es durà a terme la última reunió de coordinació al CAR Jove, on ja s’ha de deixar tot lligat i preparat pel diumenge. El president del Club Atletisme Roses recorda que pot participar-hi tothom amb una mínima preparació, ja que els temps per completar el recorregut de 5km i 10km és d’una hora i mitja. Per això anima als rosincs i les rosinques aficionats a aquest esport a participar-hi.

Aquesta segona edició, prevista per aquest diumenge 12 de març, compta amb un recorregut de 5 i 10km, totalment planer, i l’hora d’inici prevista és a les 10h des de l’Avinguda de Rhode, a l’alçada de l’escola Narcís Monturiol, on també s’instal·larà la línia de meta.

La recollida de dorsals està prevista per la tarda de dissabte, de 16h a 20h a la plaça Frederic Rahola, tot i que el diumenge al matí de 8h a 9:30h també es podran recollir al port esportiu.

Pere Sastre també ens recorda que el desenvolupament de la cursa causarà talls de trànsit momentanis en diferent punts del municipi, per això demana paciència i tranquil·litat a les persones que si puguin veure afectades.

 

Cal destacar que a més de la vessant esportiva, aquesta segona Cursa Badia de Roses també té un gran rere fons social, ja que un euro de cada inscripció es destinarà per a l’Associació Catalana per a la Síndrome de Moebius.

Deixa un comentari