Log in

La pintora Elena Kudryashova dóna el quadre “Peixos de mar” al poble de Roses

Els fons artístic de l’Ajuntament de Roses s’ha vist ampliat avui, amb una nova pintura que ha estat donada al poble de Roses per l’artista russa, Elena Kudryashova. Aquest matí ha tingut lloc la signatura del document de donació de l’obra, on l’Elena ha explicat que va pintar el quadre expressament per donar-lo al poble, i que es va inspirar en els pescadors del municipi i en l’activitat pesquera com a font econòmica de la població. La peça  és un oli sobre tela de 60x70cm, i serà exposada al públic properament perquè en puguin gaudir tots els veïns.

“Peixos de mar” és el títol del quadre que l’artista Elena Kudryashova ha donat al poble de Roses, i que a partir d’avui ha entrat a formar part del fons artístic de l’Ajuntament.

Aquest matí, l’alcaldessa de Roses i l’autora del quadre, han signat el document de donació de l’obra en un acte que s’ha dut a terme a la sala de plens del consistori.

Ha estat aquí on l’Elena ha explicat que ha pintat aquest quadre expressament per donar-lo al poble de Roses, i que s’ha inspirat en els pescadors del municipi i en l’activitat pesquera com a font econòmica de la població.

 

El quadre donat per Elena Kudry és un oli sobre tela de 60x73 cm, i com ha explicat l’alcaldessa, properament s’instal·larà en alguna de les sales o equipaments municipals per a la seva exposició al públic. Monet que ha aprofitar per agrair públicament a l’Elena la seva donació.

Deixa un comentari