Log in

L’Ajuntament de Roses commemora el Dia Internacional de la Dona

Aquest dimecres es commemora el Dia Internacional de la Dona. Celebració que ha Roses no ha passat desapercebuda, ja que l'ajuntament ha penjat una pancarta a la façana de la casa Cambó per mostrar el seu rebuig envers la discriminació que encara pateixen avui en dia moltes dones. A més, també ha penjat a la web municipal  el manifest redactat per l’Institut Català de les Dones perquè pugui ser llegit per tothom que ho desitgi.

Roses ha estat un dels municipis de la comarca de l’Alt Empordà on avui s’ha commemorat el Dia Internacional de les Dones.  Commemoració que abans estava organitzada per l’Espai de Dones Rhodes, que sempre preparaven alguna activitat especial per aquest jornada, però que des de la seva dissolució l’any 2012, va a càrrec de l’ajuntament, que ho celebra d’una forma més institucional.

En concret el consistori ha dut a terme dues accions. La primera d’elles ha estat la col·locació d’una pancarta a la façana de la seu municipal, que ha estat penjada al balcó de la casa Cambó, per mostrar el seu rebuig envers la discriminació que encara pateixen avui en dia moltes dones. I la segona ha estat penjar a la web  municipal el manifest redactat per l’Institut Català de les Dones perquè pugui ser llegit per tothom que ho desitgi.

 

El regidor de Benestar Social ha explicat que des de l’ajuntament es treballa cada dia per intentar acabar amb la discriminació i la violència que encara pateixen moltes dones. I que una de les millors maneres d’aconseguir-ho és mentalitzant i educant als joves del municipi sobre el comportament i la conducta que han de tenir amb totes les dones.

Deixa un comentari