Log in

L’exposició “30 anys d’arxiu municipal” es renova

Quan es va inaugurar l’exposició temporal “30 anys d’arxiu municipal a Castelló d’Empúries” es va anunciar que cada mes es canviaria el material exposat per donar cabuda a altres documents o fotografies. Doncs bé, a partir d’aquesta setmana ja es pot veure el nou contingut de les vitrines.

Al mes de febrer es va inaugurar l’exposició temporal “30 anys d’arxiu municipal a Castelló d’Empúries”, que repassa les diferents etapes d’aquesta institució i fa una menció especial a totes aquelles persones que en algun moment han cedit la seva documentació. L’exposició està formada per nou plafons explicatius, tres roll ups temàtics, quatre vitrines amb documents originals i un audiovisual.

Cadascuna de les vitrines està dedicada a una tipologia documental diferent. A la primera vitrina hi trobem documentació manuscrita; a la segona, documents impresos; la tercera està dedicada al material fotogràfic i la darrera està reservada a mostrar els documents de l’últim fons que ha ingressat a l’Arxiu municipal, el fons de l’ex alcalde de Castelló d’Empúries, Esteve Ripoll Cornell.

 

La mostra estarà oberta fins el dia 28 de maig a la sala del Blat de l’Ecomuseu-Farinera de Castelló d’Empúries. Es preveu un últim canvi dels contingut de les vitrines a principis del mes d’abril.

Deixa un comentari