Log in

L’Àrea de Promoció Econòmica de Roses dedica el mes de març a l’emprenedoria

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses acaba de presentar el nou programa “Emprèn Roses”, amb el qual vol donar a conèixer totes les eines i serveis que posa a l’abast de l’emprenedoria i la consolidació d’empreses.

Programa que consta de tres propostes formatives que es duran a terme aquest mes de març, on hi destaca l’organització del segon Fòrum d’Oportunitats. Una iniciativa que l’Àrea de Promoció Econòmica va posar en marxa l’any passat per oferir un espai de relació entre emprenedors amb idees per crear un negoci amb altres persones amb els mateixos interessos, amb l’objectiu de trobar fórmules alternatives de col·laboració i/o socis treballadors per tirar endavant una idea de negoci.

Una altre proposta englobada dins el nou programa “Emprèn Roses” són els tallers d’emprenedoria i creació d’empreses que es duran a terme al llarg d’aquest mes, dividits en sis sessions, on es tractaran diferents temes com el perfil de l’emprenedor, el pla d’empresa, l’estructura legal i el pla econòmic financer entre d’altres.

Mentre que una altre proposta que es dura a terme aquest mes de març és la xerrada “Com crear una empresa sense diners”, que també es va dur a terme l’any passat abans de la celebració del primer Fòrum d’Oportunitats.

 

Totes les   activitats formatives incloses en el programa “Emprèn Roses” són gratuïtes, i estan pensades perquè el municipi entri a formar part de la xarxa d’emprenedors comarcals, segons el regidor encarregat de l’àrea.

Deixa un comentari