Log in

Roses s’adhereix al programa CINC, per potenciar l’oferta de pel·lícules infantils en català

Aquest 2017 és el primer any que Roses participa al programa CINC. Programa impulsat per la Direcció General de Política Lingüística, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística i de diverses institucions, entitats i cinemes, amb l’objectiu de potenciar l’oferta de pel·lícules infantils en català, oferint una programació de reestrena amb títols que valen molt la pena d’anar a veure, entrades amb preus baixos i assequibles, i una àmplia distribució territorial.

A Roses s’ha pogut dur a terme gràcies a l’Oficina de Català del municipi i dels Cinemes Roses.

En el cas de Roses s’han programat dotze sessions de cinema, repartides entre els mesos de març, abril i maig. Totes tenen lloc els caps de setmana, concretament els dissabtes i diumenges a la tarda, sempre s’inicien a les 16:05h, i tenen un preu d’entrada únic de 3€ per a grans i petits. La primera sessió de cinema infantil en català del programa CINC es va dur a terme aquest cap de setmana passat, on es va projectar el film d’animació “Zootròpolis”. Mentre que la propera està prevista per aquest dissabte i diumenge 11 i 12 de març, on es projectarà la peli “Cigonyes”.

La directora de l’Oficina de Català de Roses, espera que l’acollida del públic sigui bona.

 

L’any passat aquesta iniciativa, a la que Roses si ha afegit per primera vegada, va portar més de 60.000 espectadors a les sales de cinema de 50 localitats catalanes, on es van dur a terme mes de 300 projeccions.  

Deixa un comentari