Log in

Roses obre el termini per sol·licitar les subvencions d’aquest 2017

L’Ajuntament de Roses ja ha obert el termini per sol·licitar les subvencions d’aquest any 2017, on el consistori té previst atorgar al voltant d’1 milió d’euros a entitats i associacions, així com a aquells agents implicats en la millora de la vila i de la qualitat de vida dels seus habitants. Les sol·licituds s’han de presentar al Servei d’Atenció al Ciutadà del mateix ajuntament o ve a través de l’administració electrònica, tenint temps els interessats fins el dilluns 20 de març, dia en què finalitzarà el termini. 

L’Ajuntament de Roses ja ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds a totes aquelles persones i entitats que vulguin concórrer a les subvencions que atorga anualment el consistori. Termini que es va obrir el passat dimarts 28 de febrer, i que en el cas de les subvencions de concurrència competitiva s’allargarà fins el dilluns 20 de març, mentre que en el cas de la convocatòria pels premis de fotografia de Carnaval, tot i ser de concurrència competitiva, el termini acabarà aquest divendres dia 10.

L’Ajuntament de Roses tornarà a destinar aquest any una important partida pressupostària del voltant d’1 milió d’euros per a l’assignació de subvencions destinades a associacionisme, entitats i tots aquells agents implicats en la millora de la vila i de la qualitat de vida dels seus habitants, des de diferents àmbits com ara ensenyament, esport, cultura, medi ambient, atenció social, comerç i joventut entre altres. L’objectiu d’aquests ajuts és el d’afavorir la tasca que aquestes entitats realitzen i potenciar l’important retorn social que aporten per al comú de la societat.

 

Les sol·licituds s’han de presentar al Servei d’Atenció al Ciutadà del mateix ajuntament o ve a través de l’administració electrònica, tenint temps els interessats fins el dilluns 20 de març, dia en què finalitzarà el termini.

Deixa un comentari