Log in

“Figueres, una ciutat en crisi que cal despertar”

L’exalcalde de Figueres, Joan Armangué va realitzar una xerrada a la sala La Cate sobre la salut actual de la capital de l’Alt Empordà. Segons Armangué, Figueres és una ciutat en crisi amb més de 8.000 persones en risc d’exclusió social i de pobresa. Assegura que el que necessita la ciutat és fer un canvi de model productiu per tal de revertir la situació actual.

L’exalcalde de Figueres, Joan Armangué, va realitzar una xerrada ahir a la capital de l’Alt Empordà per parlar de la salut actual de la ciutat. Ni rica, ni tampoc pobra, però segons Armangué la ciutat està travessant una situació de crisi social i econòmica que està desembocant un una crisi estructural.

La xerrada de Joan Armangué que duia el títol de “ Figueres, ciutat rica o ciutat pobra?.” Va omplir de gom a gom la sala de la Cate. La ponència va estar dividia den dues parts, una primera on es parlava dels indicadors econòmics i socials i una altra part on, segons Armangué, assegurava que aquesta crisi és la que està portant a la capital de l’Alt Empordà a la crisi en el que era l’equip de govern del consistori figuerenc.

 

Una xerrada de l’exalcalde de Figueres Joan Armangué on no han faltat les intervencions de diversos membres dels grups polítics representats a l’Ajuntament de la ciutat.

Deixa un comentari