Log in

La Fundació Roses contra el Càncer celebrarà aquest cap de setmana la fideuà popular

La Fundació Roses contra el Càncer celebrarà aquest cap de setmana la seva fideuà popular, amb la que volen recaptar fons per a seguir ajudant als malalts oncològics de la població i a les seves famílies. Dinar que ja fa 19 anys que organitzen, i que està previst per aquest proper diumenge 12 de març, a les 13:30h a la plaça Frederic Rahola del municipi. Els tiquets, a un preu de 20€ i de 10€ per menors de 10 anys, ja es poden adquirir al local de la fundació, situat al carrer Pescadors nº12, en el seu horari d’obertura.  

Aquest 2017, és el dinovè any que la Fundació Roses contra el Càncer organitzarà la seva tradicional fideuà popular. Dinar que es durà a terme aquest proper diumenge 12 de març, a les 13:30h, a la plaça Frederic Rahola de Roses. Un àpat molt important per aquesta fundació, ja que gràcies a la recaptació que s’aconsegueix en aquest poden seguir prestant tos els serveis que ofereixen als malalts oncològics de la població i a les seves famílies.

Com dèiem la fideuà popular està prevista per aquest diumenge 12 de març, a les 13:30h, a la plaça Frederic Rahola. Els tiquets, que tenen un preu de 20€, i de 10€ per menors de 10 anys, ja es poden adquirir al local de la fundació, situat al carrer Pescadors nº12, en el seu horari d’obertura.

 

Com ja es costum i tradició el menú que es servirà en aquest àpat solidari i benèfic estarà elaborat per la colla de l’Enric de la Jana, i estarà servit pels voluntaris de la fundació que rebran el recolzament d’alguna altre entitat del municipi.

Deixa un comentari