Log in

4 detinguts en dos robatoris a La Jonquera

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de La Jonquera han detingut, aquesta setmana, a quatre persones per robatori. Tres d’ells van actuar en un habitatge de l’avinguda Pau Casals de La Jonquera i una tercera va robar productes de cosmètica en un hipermercat valorats en 768 euros. A la província de Girona els robatoris van créixer un 77,8% l’any passat.

Dimarts passat, tres individus van entrar a un habitatge de l’avinguda Pau Casals de La Jonquera per robar. El propietari de l’immoble va alertar a la Policia Local del municipi i també als Mossos d’Esquadra que algú havia entrat al seu domicili. La policia es va desplaçar fins a la vivenda d’aquest veí de La Jonquera. De camí, els agents van trobar-se amb un noi de 25 anys d’edat que portava sota del braç una placa de vitroceràmica. Placa que havia robat en aquell habitatge, pel que els cossos de seguretat van detenir-lo. En aquesta mateixa actuació van detenir també a un home de 31 anys i una altre de 37 que es trobaven a l’interior del domicili robant i que havien sostret ja diversos objectes.

Paral·lelament, en un altre cas, van detenir una dona que va robar productes de cosmètica en un hipermercat també de La Jonquera. Productes sostrets que van arribar als 768 euros i que va aprofitar per amagar-los en un cotxet per a nadons.

De fet, els robatoris en domicilis han crescut en un 77,8% a la província de Girona durant el 2016. S’han passat de 18 a 32 robatoris en només un any. Una majoria d’aquests casos estan vinculats a altres activitats delictiva com el tràfic de droga.

En total, per robatoris violents, la policia ha detingut fins a 39 persones durant el 2016 i se n’han imputat a set persones més. Deu han estat ingressats a la presó i 23 es van resoldre.

 

Per aquesta raó, tant Mossos com Interior demanen als estaments judicials que es reformi la llei per a delinqüents multireincidents.

Deixa un comentari