Log in

Figueres ja és ciutat amiga dels circs sense animals

Els vots a favor de Compromís, la CUP, ERC i PSC han permès declarar Figueres ciutat amiga dels circs sense animals. Aquesta moció tanca la polèmica generada fa una setmana amb al festival de circ on actuaven gats i gossos.

El ple ordinari del mes de març de Figueres ha escenificat el trencament d’unió amb el pdecat, doncs els dos regidors, que han passat a grup no adscrit, s’han assegut unes cadires més enllà de l’equip de govern. Els punts amb més debat han sigut per una banda la moció de ciutadans i PP que demanava de deixar formar part de l’AMI i que no s’ha aprovat i la de compromís i la cup que demanaven que Figueres esdevingui ciutat amiga dels circs sense animals que sí que s’ha aprovat

 

Aquesta moció és la tercera vegada que es presentava. El text aprovat insta a modificar les ordenances per reflectir la nova posició i demanar a la generalitat que impulsi l’observatori que es van comprometre a engegar com a pas previ per decidir si la prohibició dels animals domèstics al circ se suma a la ja vigent que s’acota només als salvatges.

Deixa un comentari