Log in

Roses obre a diferents àmbits la celebració del “Març Poètic” per arribar a un major nombre de públic

L’Ajuntament de Roses ha presentat aquest matí una nova edició del “Març Poètic”, que enguany compta amb una intensa programació, que oferirà una aproximació entorn aquest gènere literari, des d’una vessant multidisciplinar, que permetrà arribar a un major nombre de públic. En total seran 5 activitats, que es duran a terme al llarg d’aquest mes, i que s’iniciaran aquest proper dissabte a les 20h amb la inauguració de l’exposició  “Escolteu aquest silenci” de Joan Brossa. També cal destacar l’activitat infantil “Collage de paraula” que serà la que el tancarà.

Aquest mes de març, i concretament el dia 21, es commemora el Dia Mundial de la Poesia, instaurat l’any 1999 per la Unesco.

A Roses, ja fa varis anys que es commemora aquesta efemèride, organitzant diferents activitats que giren al voltant d’aquest gènere literari, englobades dins la celebració del “Març Poètic”, com el denomina l’Ajuntament de Roses.

Març Poètic que aquest 2017 arriba amb una intensa i variada programació que oferirà una aproximació a la poesia des d’una vessant multidisciplinar oberta a diferents àmbits i equipaments per arribar a un major nombre de públic, i de diferents edats. Programació que ha estat presentada per l’alcaldessa i el regidor de Cultura, aquest matí de divendres 3 de març.

Al llarg d’aquest mes de març es duran a terme un total de 5 activitats, les quals s’iniciaran aquest proper dissabte 4 de març, amb la inauguració de l’exposició “Escolteu aquest silenci” de l’artista Joan Brossa.

Seguint a l’exposició, hi trobem el que segurament és l’esdeveniment més rellevant d’aquesta nova edició del Març Poètic, el qual consistirà en un espectacle poeticomusical a càrrec de Joan i Carles Margarit. Espectacle que està previst pel divendres 10 de març a les 21h al TMR, amb una entrada de 5€.

Seguint amb la programació, el dijous 16 de març, es projectarà en el CineClub el film “20.000 días en la tierra”, on drama i realitat es combinen en 24 hores fictícies en la vida del músic i icona cultural Nick Cave.

 

El dissabte 18 de març, la poesia serà la protagonista de l’Hora del Conte de la Biblioteca Municipal. I el dissabte 25 de març es durà a terme a la mateixa biblioteca el taller infantil “Collage de paraules” per a nens i nenes a partir de 6 anys, amb el qual es posarà punt i final a aquesta nova edició del Març Poètic.

Deixa un comentari