Log in

Finalitza la substitució de la gespa artificial del camp de la Vinyassa de Roses

El Camp Municipal de la Vinyassa compta des d’aquest divendres 3 de març, amb una gespa artificial nova i de primera qualitat, després que s’hagin donat per finalitzats els treballs de substitució que es van iniciar a mitjans del mes de febrer. Terreny de joc que ja entrarà en funcionament avui, acollint els primers entrenaments, mentre que podem dir que la inauguració oficial serà aquest cap de setmana,

Els equipaments esportius de Roses afrontaran en els propers anys, una renovació i millora important de les seves instal·lacions, ja que la voluntat del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Roses, és la d’anar posant al dia els camps de futbol, el pavelló i la pista annexa o sala polivalent.

Dins aquesta important renovació que s’anirà duent a terme de forma gradual, una de les actuacions que ja s’ha realitzat ha estat el canvi i substitució de la gespa artificial del Camp Municipal de La Vinyassa.

Treballs que es van iniciar a mitjans de febrer, i que aquest divendres s’han donat per finalitzats amb la recepció de les obres per part de l’alcaldessa i el regidor de l’àrea.

Els treballs han consistit en l’enretirada prèvia del paviment de gespa artificial instal·lat anteriorment i la substitució de la totalitat de la superfície -un total de 6.300 m2-, per una nova gespa d’última generació, amb farcit de sorra i granulat de cautxú. Els marcatges s’han dut a terme mitjançant bandes de gespa artificial de color blanc i color groc, configurant un camp de futbol de 95x60m, d’una banda, i dos més transversals de 60x38m. Un cop finalitzada aquesta instal·lació s’ha restituït tot el material esportiu i complementari  , com les 6 porteries,  els banderins, les xarxes de protecció i els canons de reg. Els treballs han tingut un cost de 136.000 €, 37.500 dels quals han estat aportats per la Diputació de Girona dins el seu programa de renovació de camps de més de 10 anys.

Ara amb el terreny de joc de la Vinyassa completament nou, la propera actuació prevista dins la renovació i millora dels equipaments esportius, serà la substitució de la gespa artificial de l’Estadi Municipal del Mas Oliva.

 

Així doncs, després de dos setmanes entrenant fora de casa, els equips del Base Roses ja el podran començar a utilitzar avui mateix pels seus entrenament, i aquest cap de setmana ja acollirà els primers partits oficials.

Deixa un comentari