Log in

Es tornen a endarrerir les obres de construcció de l’equipament de la SUF de Roses

Les obres de construcció del nou equipament de la SUF de Roses s’han tornat a endarrerir. Aquest és el segon cop que s’ha d’ampliar el termini d’execució de la obra, que el mes de desembre de 2016 ja es va haver d’allargar tres mesos per un error en l’estudi geotècnic. Aquest nou retràs és degut a un problema que hi ha hagut amb l’empresa que s’encarrega de la construcció del nou edifici. 

Nou contratemps per les obres de construcció del nou equipament de la SUF de Roses, que s’han endarrerit per segon cop en menys d’un any.

El mes de desembre de 2016, l’Ajuntament de Roses ja va anunciar que les obres s’allargarien tres mesos més del previst inicialment, ja que un error en l’estudi geotècnic havia fet que no es pogués complir el termini d’execució.

Ara, quan l’edifici ja hauria d’estar acabat, i una part ja hauria d’haver entrat en funcionament, el consistori ha anunciat que un problema amb l’empresa constructora ha fet que les obres s’endarrereixin quatre mesos més.

 

Pel que fa a l’estat de les obres, la construcció de l’estructura de l’edifici ja ha finalitzat, i el que queda per fer són els tancaments que l’envolten i els acabats exteriors, així com els acabats i el condicionament dels espais interiors del soterrani, i de la planta baixa i primera, ja que l’acabat interior de la segona i de la tercera planta es farà més endavant en una segona fase, que no està inclosa en el projecte inicial. 

Deixa un comentari