Log in

Roses acollirà aquest cap de setmana la primera Crono Extrem de BTT

Roses serà escenari aquest cap de setmana de la primera Crono Extrem de BTT. Prova organitzada pels Ximplets de Roses, la qual consisteix en un recorregut tancat de 4km, on el guanyador serà el ciclista que aconsegueixi fer més voltes al circuit al llarg de quatre hores. Competició que està prevista per aquest proper diumenge 5 de març, amb sortida i arribada en uns terrenys de titularitat privada que hi ha al final del carrer Oslo de la urbanització del Mas Oliva

Aquesta primera Crono Extrem de BTT està organitzada per la colla Ximplets, formada per un grup d’amics que comparteixen la seva afició per les bicis de muntanya.

Aquesta colla d’amics ja fa uns set anys que es troben regularment per fer sortides en bicicleta i participar en diferents proves esportives.

Després d’aquest temps, s’han animat a fer un pas endavant i organitzar una competició pensada expressament per a bicis de muntanya. Campionat que es durà a terme aquest cap de setmana, concretament el proper diumenge 5 de març.

Com ens explica un dels integrants de la colla Ximplets, el format de la cursa no és molt habitual.

La sortida i l’arribada de la prova estarà ubicada en uns terrenys de titularitat privada, situats al final del carrer Oslo de la Urbanització del Mas Oliva de Roses, on també s’instal·larà el cronòmetre per controlar els temps i el número de voltes que fa cada ciclista. A més també està previst oferir alguna activitat lúdica pels acompanyants dels ciclistes i tot el públic que si vulgui apropar.

Aquesta primera Crono Extrem comptarà amb un circuit tancat de 4km amb un desnivell de 100 metres. Si pot participar de forma individual o amb equips de dues persones, i està oberta tant la públic masculí com al femení.

Tot i que hi pot participar tothom aficionat a les bicis de muntanya, els seus organitzadors aclareixen que per poder superar el repte cal una preparació mitja o alta.

Les inscripcions anticipades, que tenen un preu de 12€ per a federats, i de 15€ per a no federats, es poden fer a través del facebook Ximplets/cronoextrem, o bé el dissabte i el mateix dia de la prova, a un preu de 17€ per federats, i 20€ per no federats.

 

Les places per participar-hi s’han limitat a 150 per al bon desenvolupament de la prova, però els seus organitzadors consideren que s’hi s’arriba als 100 participants seria tot un èxit. Cal destacar que el principal patrocinador d’aquesta primera Crono Extrem és el bar Arlequín de Roses, i que sense el seu ajut la colla Ximplets no la podria dur a terme.

Deixa un comentari