Log in

Roses deixa sobre la taula la creació del protocol contra agressions sexistes

El Ple de Roses, reunit en sessió ordinària, va acordar deixar sobre la taula, la creació del protocol contra agressions sexistes. Proposta presentada pel grup d'ERC, que no es va arribar a debatre per decisió de la junta de portaveus.

Un dels punts més destacats del ple ordinari del mes de febrer, celebrat la nit d’aquest dimarts a l’Ajuntament de Roses, va ser la moció que va presentar el grup municipal d’ERC, per a la creació d’un protocol contra les agressions sexistes. Moció que no es va arribar a debatre, i que es va deixar a sobre de la taula per decisió de la junta de portaveus.

Des d’ERC creuen que les mesures que es plantejaven en el text, signifiquen un pas endavant en la lluita, la conscienciació i la prevenció de conductes sexistes en les festes i grans esdeveniments d’oci que es celebrin al municipi. Per aquest motiu estan disposats a arribar a un consens amb els diferents grups perquè es pugui aprovar més endavant.

Un cop acabada l’exposició que va fer ERC, l’alcaldessa de Roses va prendre la paraula per explicar el motiu pel qual la junta de portaveus, reunida el mateix dimarts al matí, va decidir que la moció no es debatés i es deixés sobre la taula.

 

Si aquesta va quedar sobre la taula, la moció que si que es va aprovar, també presentada pel grup d’ERC, va ser la referent a la instal·lació de minideixalleries a diferents punts del municipi, tot i que amb alguna petita diferència en el redactat inicial.  

Deixa un comentari