Log in

El regidor de Festes de Roses valora amb un 7 sobre 10 al Carnaval d’enguany

El regidor de Festes de l’Ajuntament de Roses ha valorat el Carnaval d’aquest any amb un 7 sobre 10. Per Francesc Giner la gran implicació de les colles i tots els agents que intervenen en la celebració de la festa, així com el desenvolupament de tots els actes i activitats que s’han dut a terme durant els cinc dies que ha durat, i la disminució de les incidències, fan mereixedor al Carnaval d’enguany d’un notable. L’aspecte més ben valorat pel regidor és el gran canvi que s’ha notat a les tres passades. 

Un cop Roses torna a la normalitat després de cinc dies de festa on el municipi es paralitza per donar pas a la gresca i la disbauxa que caracteritza el Carnaval, toca fer valoració de com ha anat la festa. Valoració que pel regidor de Festes de l’Ajuntament de Roses és positiva.

Per Francesc Giner, la gran implicació de les colles i tots els agents que intervenen en la celebració del Carnaval, així com el desenvolupament de tots els actes i activitats que s’han dut a terme durant els cinc dies que ha durat, i la disminució de les incidències, fan mereixedor al Carnaval d’enguany d’un notable. L’aspecte més ben valorat pel regidor és el gran canvi que s’ha notat a les tres passades.

Pel que fa al primer concurs per escollir les millors disfresses, les millors carrosses i les millors coreografies, Francesc Giner, creu que va anar bé, essent el primer any que s’organitzava, i que el jurat va fer les seves valoracions segons els criteris establerts a les bases del concurs, tot i reconèixer que potser hi havia alguna colla que també hagés estat mereixedora d’un premi. Tot i això el regidor està molt satisfet amb el seu desenvolupament i amb la recepció que va tenir per part de les colles.

Pel que fa a la novetat d’unificar la música a la plaça Sant Pere el dissabte i diumenge a la tarda, també creu que va ser una decisió encertada, que va funcionar molt bé, tot i que en un primer moment algunes colles s’hi varen mostrar reticents.

Tot i que pot ser el Carnaval d’aquest 2017 ha estat un dels millors dels darrers anys, el regidor de Festes i Carnaval, també ha reconegut que encara hi ha aspectes a millorar de cares a les properes edicions.

 

Tot i que la millora del Carnaval ha estat considerable, el consistori té present que encara s’han d’anar millorant determinats aspectes. Per aquest motiu, la setmana vinent es farà una valoració global amb les colles i tots els agents implicats en la celebració del Carnaval.

Deixa un comentari