Log in

El govern de Figueres presenta una proposta de pressupost de 58 MEUR

L’equip de govern de Figueres ha presentat la proposta de pressupost que està negociant amb l’oposició. El document contempla 6 MEUR en inversions. Les principals són l’estudi urbanístic del projecte del Museu del Circ, la redacció del projecte de l’escola Carme Guasch  o la instal·lació de càmeres de seguretat a la zona oest.

Compromís de Figueres presentarà aquest dijous una moció per declarar Figueres ciutat amiga dels circs sense animals. Aquesta moció ja es va presentar fa anys però ara arriba en un context ben diferent, amb el Festival del Circ consolidat i amb la possibilitat de que s’instauri un espectacle regular a la ciutat al museu del circ.

 

La moció no beta altres tipus d’espectacles amb animals com la cavalcada de reis o les Justes del rei Jaume, però anima a posar el focus en totes les activitats on es puguin denigrar. També insta a la Generalitat a posar en marxa l’observatori que van anunciar l’any 2014 quan es va aprovar la llei de prohibició d’animals salvatges al circ. La mateixa llei es donava un plaç de dos anys per valorar si el veto s’estenia als animals domèstics

Deixa un comentari