Log in

Enxampen a dos conductors de camió beguts en pocs dies.

Els Mossos d’Esquadra enxampen a dos conductor beguts en pocs dies. Els dos circulaven per la Nacional II, un en sentit sud i l’altre en sentit La Jonquera. El primer, un veí de Pilas a Sevilla i amb 56 anys d’edat sextuplicava la taxa d’alcohol permesa per a conductors professionals i l’altre, també de nacionalitat espanyola i de 40 anys quintuplicava aquesta taxa. Els dos conductors van ser denunciats penalment.

Un conductor que circulava per la carretera Nacional II al seu pas per La Jonquera va veure a un camió que circulava en sentit sud conduït per una persona que estava sota dels efectes del alcohol. Els Mossos d’Esquadra van anar a buscar al suposat infractor i una patrulla de l’Àrea Regional de Trànsit del Sector de Figueres va localitzar el camió al quilòmetre 762,2 de Pont de Molins. En aquell moment, els agents van fer indicacions per tal que s’aturés.

Quan va estar aturat, els membres dels Mossos d’Esquadra van veure que el conductor del camió anava begut i van realitzar-li la prova d’alcoholèmia. Aquesta va donar un resultat positiu de 0.89 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, el que és el mateix a quasi sis vegades per sobre del límit màxim permès a conductors professionals.

El conductor, de 56 anys d’edat i veí de Pilas a Sevilla va acabar imputat com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible. Els Mossos d’Esquadra van denunciar penalment el conductor i van immobilitzar el camió.

Pocs dies després, els agents de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, que es trobaven a l’alçada del quilòmetre 374 de la Nacional II van aturar a un tràiler que circulava en sentit a La Jonquera. En aquesta carretera està prohibit el pas als camions d’alt tonatge i per aquesta raó van seguir el camió i van aturar-lo a continuació.

Els Mossos d’Esquadra, van comprovar que no només s’havia saltat la restricció per a camions que hi ha a la Nacional II, sinó que a més presentava símptomes d’haver consumit begudes alcohòliques. Per aquesta raó, els agents van fer-li la prova d’alcoholèmia i van comprovar que el conductor, de nacionalitat espanyola i d’uns 40 anys d’edat va donar un resultat positiu de 0,73 mg d’alcohol per litre d’aire expirat. Cinc vegades més del permès per a conductors professionals.

 

Aquest conductor també va ser denunciat penalment per aquest fet i a més també el van denunciar administrativament per no fer cas de la restricció del pas de camions d’alt tonatge a la Nacional II.

Deixa un comentari