Log in

L'Institut Cap Norfeu de Roses organitza el 9è Cicle de conferències adreçat a les famílies

L’Institut Cap Norfeu de Roses, organitza un any més, el cicle de conferències adreçat a les famílies del municipi, el qual arriba aquest 2017 a la seva novena edició. Cicle que constarà de dues xerrades, on es tractaran, per una banda les emocions i aprenentatges, i per l’altre, les tecnoaddiccions. Les dues seran impartides per experts i professionals, i estan previstes pel dijous 2 i 9 de març, a les 19:30h a la mediateca del centre. 

Emocions i aprenentatge, i tecnoaddiccions, són les dues temàtiques que es tractaran a l’edició d’enguany del Cicle de conferències adreçat a les famílies que l’Institut Cap Norfeu de Roses organitza anualment, i que aquest 2017 arriba a la seva novena edició.

El cicle ofereix, de la mà d’experts i professionals de diferents àmbits, informació i consells per ajudar les famílies d’adolescents i joves a encarar diferents aspectes de la seva educació i formació.

Aquest 2017 el cicle constarà de dues xerrades, previstes pel dijous 2 i 9 de març, a dos quarts de vuit del vespre, les quals es duran a terme a la mediateca de l’institut.

La primera, prevista per aquest proper dijous, porta per títol “Cognició, emoció i aprenentatge”, i estarà impartida per la pneuropsicòloga de la Fundació Carme Vidal de Girona, Carme Timona.

Mentre que la segona i darrera, prevista pel dijous 9, anirà a càrrec de la psicòloga clínica de l’Hospital Santa Caterina de Girona, Mercè Soms, que parlarà entorn a les tecnoaddiccions i com actuar quan les pantalles afecten la vida quotidiana dels nostres adolescents.

 

Tot i que aquestes conferències estan organitzades per l’Institut Cap Norfeu de Roses, hi poden assistir totes aquelles persones que estiguin interessades en aprofundir en els temes que si tractaran. No és obligatori tenir fills escolaritzats al centre, ja que el cicle està obert a totes les famílies de la població i interessats. 

Deixa un comentari