Log in

L’Ajuntament de Figueres obre un expedient al Festival del Circ

Primer va ser el partit animalista PACMA el que denunciava l’espectacle amb animals que es va realitzar dins el festival del Circ l’Elefant d’Or de Figueres, després Compromís de Figueres i el Col·legi d’Advocats i ara l’Ajuntament de Figueres ha sigut el que ha obert un expedient al Festival del Circ que ha de servir per estudiar si s’han incomplert les ordenances municipals realitzant els dos espectacles on participaven gats i gossos.

L’actuació amb animals durant el Festival Internacional del Circ, l’Elefant d’Or de Figueres està portant molta cua. Ara, l’Ajuntament de Figueres ha obert un expedient informatiu per la presencia de gossos i gats en dos dels espectacles del festival. Els primers en pronunciar-se en aquest tema va ser el partit animalista el PACMA.

Seguidament Compromís per Figueres i el Col·legi d’Advocats també van denunciar aquests fets i van alertar a l’Ajuntament de Figueres que això comportaria una falta greu que vulnera les ordenances municipals. Ara, el consistori Figuerenc obre un expedient que ha de servir per saber si es va vulnerar la normativa general i l’ordenança.

 

 

Des de les Comissions de Protecció dels Drets dels Animals dels col·legis ja han advertit al consistori de Figueres que és una falta molt greu si l’ús d’animals en espectacles d’aquestes característiques pot comportar sofriment per l’animal en qüestió o si es objecte de burles o tractaments antinaturals i també si pot fer ferir la sensibilitat de les persones que el contemplen.

Deixa un comentari