Log in

Demanen més connexions ferroviàries entre Portbou i Cervera de la Meranda

Una trentena d’usuaris dels ferrocarrils han creuat la frontera a peu, des de Cervera de la Meranda fins a Portbou com a protesta per les que ells denominen, pèssimes connexions de tren entre dos costats de la frontera. Demanen més connexions entre ambdues poblacions en aquest transport públic.

Dissabte al migdia, una trentena d’usuaris del tren transfronterer que uneix les poblacions de Portbou i Cervera de la Marenda, a la Catalunya Nord, han fet una marxa a peu entre els dos municipis on reclamaven més connexions ferroviàries.

La marxa ha servit per denunciar el que ells mateixos denominen com a “precari i vergonyós” serveis que ofereixen tant la companyia espanyola RENFE com també la francesa SNCF.

 

El mes de desembre es va anular el tren nocturn que unia París amb Barcelona. Un trajecte que utilitzaven molts usuaris per anar d’una banda a una altra de la frontera i que permetia tenir connexió al matí. De fet, el poble de Portbou està patint la davallada de viatgers i els seus treballadors i ciutadans veuen com els seus problemes es van agreujant.

Deixa un comentari