Log in

Carnaval de les escoles El Bruel i Ruiz Amado

Aquest divendres a la tarda el Carnaval es va celebrar a les escoles El Bruel d’Empuriabrava i al Ruiz Amado. El Bruel que enguany ha triat la temàtica de la fruita va fer la tradicional rua a la zona de Puigmal mentre que els alumnes del Ruiz Amado aquest any han dedicat el Carnaval als musicals.

Mentre que l’escola Joana d’Empúries celebrarà el Carnaval el proper divendres per fer-lo coincidir amb el del municipi, les escoles El Bruel i Ruiz Amado el van celebrar el passat divendres. Com cada any l’escola d’Empuriabrava va organitzar una rua pel barri de Puigmal. Aquesta vegada la temàtica escollida de les disfresses era la fruita. La mainada quan va sortir de l’escola per iniciar la desfilada ja tenia a pares, amics i familiars esperant-los a la porta per seguir l’itinerari de la rua. Col·locats de més petits a més grans les carrotes, les pinyes, el raïm i les xíndries van desfilar al ritme d’una música molt animada desafiant la tramuntana que bufava. Com sempre cal destacar que qui encapçalava la desfilada era el Rei Carnestoltes que anava acompanyat de la policia local per a controlar el trànsit de vehicles. Les disfresses, molt vistoses, estaven fetes de material reciclat: bosses d’escombraries, globus, cartolines...

 

A la mateixa hora al pati de l’escola Ruiz Amado el Carnaval començava amb una exhibició de danses que va comptar amb els nens i nenes de la llar d’infants municipal Passeig de les Oques com a públic especial. Aquest centre enguany ha volgut dedicar la festa del Carnaval als musicals per això totes les classes es van posar algun motiu o detall relacionat amb “Mar i cel”, “El petit Príncep” “Grease” o “El rei lleó”. Mentre la mainada ballava i s’ho passava d’allò més bé al pati, a la cuina els membres de l’AMPA preparaven la xocolata que es va servir tot seguit per berenar.

Deixa un comentari