Log in

ERC demana un pacte amb PDeCAT i la CUP a Figueres

Esquerra Republicana de Catalunya a Figueres demana un pacte entre ERC, PDeCAT i la CUP a l’Ajuntament de Figueres després que Convergència fes fora de l’equip de govern als regidors del PSC i que Unió s’hagi desmarcat de la formació convergent. A més, des d’ERC demanen un pas al costat de Marta Felip, l’actual alcaldessa de Figueres i dels dos regidors Pere Casellas i Manel Toro.

Així de contundent s’ha mostrat Esquerra Republicana de Catalunya en la roda de premsa que ha realitzat al migdia d’aquest dissabte per demanar un pacte entre el PDeCat, la CUP i ERC.

ERC Figueres també diu que no vol permetre que la ciutat continuï aturada i que s’han sentit utilitzats per l’equip de Marta Felip, l’actual alcaldessa de la ciutat, per tal d’aprovar els pressupostos municipals.

 

Ara caldrà esperar a saber si els altres dos partits polítics estan d’acord a fer un tripartit entre les tres forces i si Marta Felip, Pere Casellas i Manel Toro fan un pas al costat per tal de deixar formar un govern com el que proposa ERC Figueres.

Deixa un comentari