Log in

El Govern de Figueres presenta el nou cartipàs

L’equip de govern ha presentat el nou cartipàs. Els cinc regidors –3 del PDeCAT i 2 independents- concentren totes les àrees de govern. Mentrestant segueixen les converses per aprovar el pressupost.

El Govern de Figueres ha enviat un comunicat anunciant el nou cartipàs alhora que declinava fer declaracions. El nou organigrama concentra en cinc regidors totes les àrees que abans assumien 10 edils. L’alcaldessa Marta Felip assumeix quatre noves responsabilitats com són: Cultura, Educació, Promoció Econòmica i Turisme.

Els regidors Francesc Cruanyes i Jordi Masquef a banda de primer i segon tinent d’alcalde assumiran: el primer la delegació especial del barri de Sant Joan, i el segon les regidories d’Esports i Joventut.  El regidor Quim Felip assumirà Seguretat Ciutadana i Protecció Civil i Dolors Pujol Benestar Social.

L’equip de govern situa als regidors d’Unió (Manuel Toro i Núria Galimany) dins de govern tot i que sense responsabilitats. Toro, que va demanar la dissolució del grup per poder-se constituir com a grup propi, insisteix en que es consideren fora del govern en haver renunciat a les seves competències tot i no haver renunciat explícitament a estar al govern, ja que si ho fessin passarien a no adscrits.

 

Marta Felip ja ha començat les converses amb l’oposició per forjar nous suports més o menys estables i garantir l’aprovació dels pressupostos per aquest any. La fragmentació del plenari fa difícil els pactes fet que ha provocat un clima enrarit on cap grup mou fitxa restant a l’expectativa.

Deixa un comentari