REGIDORS-Antonio Martín 10/04/2024

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable

  Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable


  . EL QUÈ + POTS FER PER LA TEVA SALUT I BENESTAR La salut i el benestar seran els protagonistes a Cantallops el dissabte 25 de maig, en un esdeveniment organitzat per Aspres Saludables amb el suport de diversos col·laboradors.

  L'acte tindrà lloc a la sala La Concòrdia d'11 h a 13 h i comptarà amb l'obertura a càrrec de l'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés.

  Programa de la jornada: Calma Mental per Potenciar el teu Cervell.

  Ponent: Pilar Benítez, autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura. Descripció: Aprèn a millorar la teva salut cerebral, atenció i memòria, prevenint malalties neuronals i optimitzant les teves decisions amb un ritual diari de calma mental i estratègies pràctiques. Massatge, Estiraments i Respiració: Tres Poderoses Eines per Connectar amb el Cos

  Ponent: Daniel Vic, tècnic superior en dietètica i osteòpata. Descripció: Reconnecta amb el teu cos, postura i respiració. La consciència corporal és essencial per al benestar, i la respiració actua com a enllaç entre cos i ment. Pràctica d'Atenció Plena: Pren-te un Respir!

  Ponent: Estel Roca, monitora de ioga i meditació. Descripció: Descobreix com una pràctica regular de mindfulness o atenció plena pot transformar la teva vida, introduint la calma en la teva ment. Sentir el Meu Cos Com a Meu

  Ponent: Ricardo Galarza, psicòleg especialitzat en hàbits saludables. Descripció: La intercepció és el nostre GPS intern, que ens connecta amb el cos. Aprèn a parar atenció als senyals interns per aconseguir un major benestar.

  Pica-pica saludable a càrrec del Fort de Capmany. L'acte és gratuït, però cal confirmar l'assistència. Registra't a l'Ajuntament de Cantallops o trucant al 691 50 91 81. La data límit per a les inscripcions és divendres 24 de maig a les 13 h. No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva salut i benestar!

 • Primers enderrocs a la Sala Municipal

  Primers enderrocs a la Sala Municipal


  Aquesta setmana s’han iniciat els primers enderrocs a la Sala Municipal de Castelló d’Empúries. Aquesta actuació permetrà començar les excavacions arqueològiques a partir de dilluns que ve, fase prèvia a l’inici de les obres de rehabilitació.

 • Torna el Mediterranean Guitar Festival

  Torna el Mediterranean Guitar Festival


  Diferents intèrprets de guitarra, nacionals i internacionals, participen en el Mediterranean Guitar Festival del 21 de maig al 31 d’octubre portant la música i la cultura a les principals esglésies de la costa catalana. Castelló d’Empúries amb concerts a la Basílica de Santa Maria torna a acollir el Festival.

 • Èxit de la Setmana de la Natura a la Biblioteca de Castelló d’Empúries

  Èxit de la Setmana de la Natura a la Biblioteca de Castelló d’Empúries


  Del 22 de maig al 5 de juny a Catalunya es celebra la Setmana de la Natura. La biblioteca municipal de Castelló d’Empúries també ha volgut treballar des de la lectura aquesta celebració organitzant una Hora del Conte especial, un taller i preparant un aparador de llibres i contes relacionats amb la natura. La proposta ha estat un èxit.

 • Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable

  EL QUÈ + POTS FER PER LA TEVA SALUT I BENESTAR

  La salut i el benestar seran els protagonistes a Cantallops el dissabte 25 de maig, en un esdeveniment organitzat per Aspres Saludables amb el suport de diversos col·laboradors. L'acte tindrà lloc a la sala La Concòrdia d'11 h a 13 h i comptarà amb l'obertura a càrrec de l'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés.

  Programa de la jornada:

  Calma Mental per Potenciar el teu Cervell.

  Ponent: Pilar Benítez, autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura.

  Descripció: Aprèn a millorar la teva salut cerebral, atenció i memòria, prevenint malalties neuronals i optimitzant les teves decisions amb un ritual diari de calma mental i estratègies pràctiques. Massatge, Estiraments i Respiració: Tres Poderoses Eines per Connectar amb el Cos

  Ponent: Daniel Vic, tècnic superior en dietètica i osteòpata.

  Descripció: Reconnecta amb el teu cos, postura i respiració. La consciència corporal és essencial per al benestar, i la respiració actua com a enllaç entre cos i ment. Pràctica d'Atenció Plena: Pren-te un Respir!

  Ponent: Estel Roca, monitora de ioga i meditació.

  Descripció: Descobreix com una pràctica regular de mindfulness o atenció plena pot transformar la teva vida, introduint la calma en la teva ment. Sentir el Meu Cos Com a Meu

  Ponent: Ricardo Galarza, psicòleg especialitzat en hàbits saludables.

  Descripció: La intercepció és el nostre GPS intern, que ens connecta amb el cos. Aprèn a parar atenció als senyals interns per aconseguir un major benestar.

  Pica-pica saludable a càrrec del Fort de Capmany. L'acte és gratuït, però cal confirmar l'assistència. Registra't a l'Ajuntament de Cantallops o trucant al 691 50 91 81. La data límit per a les inscripcions és divendres 24 de maig a les 13 h.

  No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva salut i benestar!

   

MÉS NOTÍCIES:

         

NO T'HO PERDIS

TAMBÉ ET POT INTERESSAR