REGIDORES-Joana Pérez

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable

  Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable


  . EL QUÈ + POTS FER PER LA TEVA SALUT I BENESTAR La salut i el benestar seran els protagonistes a Cantallops el dissabte 25 de maig, en un esdeveniment organitzat per Aspres Saludables amb el suport de diversos col·laboradors.

  L'acte tindrà lloc a la sala La Concòrdia d'11 h a 13 h i comptarà amb l'obertura a càrrec de l'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés.

  Programa de la jornada: Calma Mental per Potenciar el teu Cervell.

  Ponent: Pilar Benítez, autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura. Descripció: Aprèn a millorar la teva salut cerebral, atenció i memòria, prevenint malalties neuronals i optimitzant les teves decisions amb un ritual diari de calma mental i estratègies pràctiques. Massatge, Estiraments i Respiració: Tres Poderoses Eines per Connectar amb el Cos

  Ponent: Daniel Vic, tècnic superior en dietètica i osteòpata. Descripció: Reconnecta amb el teu cos, postura i respiració. La consciència corporal és essencial per al benestar, i la respiració actua com a enllaç entre cos i ment. Pràctica d'Atenció Plena: Pren-te un Respir!

  Ponent: Estel Roca, monitora de ioga i meditació. Descripció: Descobreix com una pràctica regular de mindfulness o atenció plena pot transformar la teva vida, introduint la calma en la teva ment. Sentir el Meu Cos Com a Meu

  Ponent: Ricardo Galarza, psicòleg especialitzat en hàbits saludables. Descripció: La intercepció és el nostre GPS intern, que ens connecta amb el cos. Aprèn a parar atenció als senyals interns per aconseguir un major benestar.

  Pica-pica saludable a càrrec del Fort de Capmany. L'acte és gratuït, però cal confirmar l'assistència. Registra't a l'Ajuntament de Cantallops o trucant al 691 50 91 81. La data límit per a les inscripcions és divendres 24 de maig a les 13 h. No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva salut i benestar!

 • Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable

  EL QUÈ + POTS FER PER LA TEVA SALUT I BENESTAR

  La salut i el benestar seran els protagonistes a Cantallops el dissabte 25 de maig, en un esdeveniment organitzat per Aspres Saludables amb el suport de diversos col·laboradors. L'acte tindrà lloc a la sala La Concòrdia d'11 h a 13 h i comptarà amb l'obertura a càrrec de l'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés.

  Programa de la jornada:

  Calma Mental per Potenciar el teu Cervell.

  Ponent: Pilar Benítez, autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura.

  Descripció: Aprèn a millorar la teva salut cerebral, atenció i memòria, prevenint malalties neuronals i optimitzant les teves decisions amb un ritual diari de calma mental i estratègies pràctiques. Massatge, Estiraments i Respiració: Tres Poderoses Eines per Connectar amb el Cos

  Ponent: Daniel Vic, tècnic superior en dietètica i osteòpata.

  Descripció: Reconnecta amb el teu cos, postura i respiració. La consciència corporal és essencial per al benestar, i la respiració actua com a enllaç entre cos i ment. Pràctica d'Atenció Plena: Pren-te un Respir!

  Ponent: Estel Roca, monitora de ioga i meditació.

  Descripció: Descobreix com una pràctica regular de mindfulness o atenció plena pot transformar la teva vida, introduint la calma en la teva ment. Sentir el Meu Cos Com a Meu

  Ponent: Ricardo Galarza, psicòleg especialitzat en hàbits saludables.

  Descripció: La intercepció és el nostre GPS intern, que ens connecta amb el cos. Aprèn a parar atenció als senyals interns per aconseguir un major benestar.

  Pica-pica saludable a càrrec del Fort de Capmany. L'acte és gratuït, però cal confirmar l'assistència. Registra't a l'Ajuntament de Cantallops o trucant al 691 50 91 81. La data límit per a les inscripcions és divendres 24 de maig a les 13 h.

  No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva salut i benestar!

   

 • L’Oficina de la Síndica de Greuges atendrà consultes i queixes a Roses el 27 de maig

  L’Oficina de la Síndica de Greuges atendrà consultes i queixes a Roses el 27 de maig


  El dilluns 27 de maig, l’equip de la síndica de Greuges de Catalunya estarà a disposició de la ciutadania i les entitats de Roses per a una atenció presencial o telemàtica (trucada o videotrucada). Aquesta oportunitat està dirigida a aquells que desitgin fer consultes o exposar queixes en relació amb possibles vulneracions dels seus drets per part d’administracions públiques i empreses que presten serveis generals, com els subministraments d’aigua, llum, gas, entre d’altres. L’Oficina de la Síndica de Greuges de Catalunya ha programat aquesta jornada a Roses amb la finalitat de proporcionar una plataforma per a la defensa dels drets de les persones al municipi. Aquesta iniciativa s’emmarca en el conveni signat amb l’Ajuntament, demostrant el compromís amb la protecció dels drets dels ciutadans. Les visites presencials tindran lloc a l’Àrea de Promoció Econòmica, situada a l’edifici de l’Oficina de Turisme, al carrer de Madrid, número 1, primer pis. Prèviament, es recomana concertar una entrevista per garantir una atenció personalitzada. Aquesta es pot gestionar de diverses maneres: Trucant al telèfon gratuït 900 124 124. Enviat un correu electrònic a citaprevia@sindic.cat. Visitant el web https://visita.sindic.cat per programar la cita en línia. Aquesta és una oportunitat única per a tots aquells que desitgin fer sentir la seva veu i buscar una solució a les seves preocupacions relacionades amb els seus drets i els serveis que reben de les administracions públiques i les empreses.

 • M'esperaràs?, la nova obra que el Grup de Teatre de Roses

  M'esperaràs?, la nova obra que el Grup de Teatre de Roses


  El pròxim divendres 24 de maig s'estrena l'obra de teatre M'esperaràs?, interpretada pel grup de teatre de Roses, obra en la qual l'autor ens vol fer reflexionar sobre fins a on estem disposats a arribar per aconseguir l'èxit i a què estem disposats a renunciar. Aquest cap de setmana, el grup de teatre de Roses portarà a escena una nova comèdia de Carles Alberola, M'esperaràs?. Les representacions seran El divendres 24 de maig, a les 21 h; El dissabte 25 de maig, a les 21 h; El diumenge 26 de maig, a les 18.30 h. El director Jaume Sastre ens explica en què consisteix aquesta obra i la feina que hi ha darrere tant amb els actors com amb la preparació de l'escenari En aquesta comèdia intervenen quatre actors. Dos que representen a un matrimoni, en Jaume i la Raquel, els quals van a casa d'un amic, Rubèn, un professor universitari que, en certa manera, és un fracassat en l'amor i, per tant, el matrimoni li vol "arreglar" la vida, trobant-li la seva mitja taronja. I és, en aquest punt de l'obra, quan apareix Pilar, la qual posa tot cap avall en descobrir-se amors creuats, infidelitats no confessades que donen peu a situacions i escenes molt divertides.

 • Detinguts 3 pagesos pel sabotatge dels pous de Castelló d'Empúries

  Detinguts 3 pagesos pel sabotatge dels pous de Castelló d'Empúries


  Els Mossos d'Esquadra han detingut tres pagesos pel sabotatge als 3 pous de Castelló d’Empúries del passat 2 d'abril. Els arrestats son el coordinador d'Unió de Pagesos a les comarques gironines, Narcís Poch, el membre de Revolta Pagesa, Jordi Ginabreda, i un altre manifestant.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO T'HO PERDIS

TAMBÉ ET POT INTERESSAR