L'HORA DE L'ALCALDESSA Núria Escarpanter 21/12/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Q.H.P. LLANÇÀ 23/02/2024
 • La Generalitat impulsa oficines bancàries mòbils a 44 municipis de l’Alt Empordà

  La Generalitat impulsa oficines bancàries mòbils a 44 municipis de l’Alt Empordà


  La Generalitat ha adjudicat a CaixaBank i Caixa Enginyers el servei d'oficines bancàries mòbils, que donarà cobertura a 118 localitats sense sucursal a la demarcació de Girona, 44 municipis de l’Alt Empordà. Amb aquesta iniciativa, es pretén garantir l'accés als serveis financers a gairebé 26.491 habitants, posant de manifest la voluntat del Govern de promoure la igualtat d'oportunitats sense tenir en compte la ubicació o les competències digitals dels ciutadans.

 • Vies Verdes Girona estrena planificador d'itineraris

  Vies Verdes Girona estrena planificador d'itineraris


  El Consorci de les Vies Verdes de Girona presenta un nou planificador d'itineraris per a la xarxa de vies verdes de les comarques gironines, tant per a senderisme com per a cicloturisme. L'eina permet crear rutes personalitzades d'un dia o per etapes, amb tota la informació necessària per a les sortides: serveis turístics, punts d'interès i serveis per a cicloturistes.

 • 31,1 milions d'euros en ajuts per la sequera

  31,1 milions d'euros en ajuts per la sequera


  El Departament d'Acció Climàtica ha abonat més de 31 milions d'euros en ajuts per compensar les pèrdues causades per la sequera en diversos sectors agrícoles i ramaders. A més, ha publicat dues convocatòries d'ajuts per a explotacions amb conreus afectats per la sequera del 2023, amb un pressupost total de 68 milions d'euros.

 • Un documental revelarà la història de la fàbrica d'armes submergida al pantà de Darnius

  Un documental revelarà la història de la fàbrica d'armes submergida al pantà de Darnius


  Un documental del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica explorarà la història de la Reial Foneria de Sant Sebastià de la Muga, una antiga fàbrica d'armes del segle XVIII que va quedar submergida sota el pantà de Darnius-Boadella. La sequera ha fet emergir les restes de la foneria, permetent una mirada fascinant a un passat industrial oblidat.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR