L'HORA DE L'ALCALDE-Josep Maria Matínez 14/09/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Roses prepara una jornada científica de la Càtedra oceans i salut humana

  Roses prepara una jornada científica de la Càtedra oceans i salut humana


  El pròxim 24 de setembre Roses acollirà la v jornada científica de la Càtedra Oceans i Salut Humana, mar, salut, ciència i societat, una jornada que es dividirà en dos actes una al matí amb una sortida en vaixell pel parc natural del Cap de Creus, adreçada als experts del projecte Biopais i un altre a la tarda de 5 a 7, que tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses que serà gratuïta i oberta a tothom, amb una xerrada sobre el projecte Biopais, impactes ecològics i socials potencials dels parcs eòlics marins en zones d'elevada biodiversitat i alt valor paisatgístic: l'exemple de Cap de Creus/Golf de Roses. La benvinguda anirà a càrrec del Sr. Josep Maria Martínez, alcalde de Roses, durant l'acte es presentaran els primers resultats de l'estudi, a càrrec dels científics del projecte. Hi col·laboren en l'acte La Universitat de Girona el Pòsit de pescadors de Roses i el Gremi de peixaters.

 • L’associació Wendy’s Club organitza un espectacle benèfic per a la Fundació Josep Carrera

  L’associació Wendy’s Club organitza un espectacle benèfic per a la Fundació Josep Carrera


  L'associació de carnaval de Roses Wendy's Club, després d'una aturada per la pandèmia, tornen a ha organitzat els monòlegs contra la leucèmia, que amb aquesta seran 13 les edicions que els porten a Roses, per recaptar diners per la Fundació Josep Carreras. Les entrades que porten un ritme de venda una mica fluixet com sempre es poden adquirir a la web rosescultura.cat, a les taquilles del teatre o a la perruqueria Eros, que en aquesta edició es farà en dues sessions a les 7 de la tarda i a les 10 de la nit. L'espectacle que porten a Roses és una recomanació del mateix autor en Toni Rodríguez, i combina a la perfecció la gràcia en estat pur, tant cantat com expressat. I com a punt final tots junts animaran al públic que entonin amb ells el "me han dicho que el amarillo", himne oficiós del Cádiz CF 100%, arribat des de la "Tacita de plata".

 • EL MIRADOR-La regidora de Cultura Sílvia Ripoll ens parla dels actes de la temporada del Teatre Municipal de Roses
 • IV Marxa Aquàtica. 1 octubre 2023

 • Roses, la població amb més pisos buits de Girona

  Roses, la població amb més pisos buits de Girona


  A Girona un de cada sis habitatges és buit, tot i la demanda insatisfeta. La inseguretat jurídica i la necessitat de reforma són alguns dels motius pels quals hi ha més de 76.000 pisos desocupats a la província. Roses i Castelló d'Empúries són les poblacions amb més pisos buits.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR