Q.H.P. Castelló d'Empúries Empuriabrava 09/06/2023

Mitjà

Q.H.P. Castelló d'Empúries Empuriabrava 09/06/2023

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Castelló celebra el ple ordinari de novembre aquest dijous

  Castelló celebra el ple ordinari de novembre aquest dijous


  Amb 13 punts a l’ordre del dia aquest dijous es celebrarà el ple ordinari de novembre a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries. Entre els punts més destacats hi ha l’aprovació si s’escau d’autoritzar la modificació de l’art. 4 dels Estatuts de la societat Cenet 06 SA i acordar la continuïtat de la prestació del servei.

 • La biblioteca de Castelló s’apunta al cicle 78 RPM per al foment de la música

  La biblioteca de Castelló s’apunta al cicle 78 RPM per al foment de la música


  Sis biblioteques de diversos municipis de les comarques gironines participen al cicle 78 RPM per al foment de la música, entre elles la de Castelló d'Empúries. El projecte, impulsat pel servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, programa vint-i-quatre activitats entre novembre de 2023 i juny de 2024.

 • El Restaurant Empòrium manté l’Estrella Michelin i guanya l’Estrella Verda

  El Restaurant Empòrium manté l’Estrella Michelin i guanya l’Estrella Verda


  Un any més el Restaurant Empòrium de Castelló d’Empúries ha estat distingit amb una Estrella Michelin. En aquesta edició però també s’ha emportat un altre premi prestigiós com és l’Estrella verda, que certifica la responsabilitat amb la sostenibilitat a l’hora de cuinar.

 • La Cúria-Presó amplia el museu virtual

  La Cúria-Presó amplia el museu virtual


  El Museu d’Història Medieval de la Cúria-Presó de Castelló d’Empúries ha ampliat el museu virtual amb la digitalització en 3D de sis objectes de la col·lecció museística. Es tracta d’ un fragment de columna de pedra d’època romana; dues làpides amb inscripcions epigràfiques i de diferents èpoques; dos capitells medievals amb escuts heràldics; i un vas sepulcral de pedra d’època moderna.

 • El proper cap de setmana hi ha Fira de Nadal a Castelló d’Empúries

  El proper cap de setmana hi ha Fira de Nadal a Castelló d’Empúries


  Aquest proper cap de setmana arriba la Fira de Nadal de Castelló d’Empúries que organitza l’Associació de Comerciants i Empresaris, amb la col·laboració de l’Ajuntament. Durant el dissabte 2 i el diumenge 3 de desembre la plaça Joan Alsina s’omplirà de parades amb productes nadalencs i s’oferirà un seguit d’actuacions, tallers i música en directe.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR