A L'ADN KM0 entrevistem a la Laura Guerrero, cantant figuerenca al Teatre El Jardí de Figueres

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Acte públic de donació de la biblioteca vitivinícola d’Eduard Puig Vayreda a l'Ajuntament de Figueres

  Acte públic de donació de la biblioteca vitivinícola d’Eduard Puig Vayreda a l'Ajuntament de Figueres


  El fons conté prop de 2.000 obres de vitivinicultura, en diferents idiomes, d’abast cronològic que va del segle XVII al XXI, que permeten l’estudi de totes les regions vitivinícoles del món.


  L'Ajuntament de Figueres organitza un acte públic de donació de la biblioteca vitivinícola d’Eduard Puig Vayreda que tindrà lloc a l’Auditori dels Caputxins, el divendres 22 de setembre, a les set de la tarda. Hi participaran Josep Roca, sommelier del Celler de Can Roca, Oriol Puig, fill de l'enòleg, Nati Vilanova, directora de la Biblioteca de Figueres i Jordi Masquef, alcalde de Figueres. El duet de violoncels format per Edgar Casellas i Irma Bau interpretarà peces de Schubert, Mascagni, Vivaldi i Puccini. L’any 2022, Oriol Puig Bordas, fill de l’enòleg i escriptor Eduard Puig Vayreda (1942-2018), va donar a l’Ajuntament de Figueres el fons bibliogràfic sobre vitivinicultura que havia aplegat el seu pare, amb la voluntat que el fons s’ubiqués preferentment a la Biblioteca Fages de Climent de la ciutat. Aquest fons conté prop de 2.000 obres de vitivinicultura, en diferents idiomes, d’abast cronològic que va del segle XVII al XXI, que permeten l’estudi de totes les regions vitivinícoles del món i de qualsevol temàtica vinculada amb la cultura del vi (història, mitologia, art, oficis, producció, gastronomia, ciència, tradicions, literatura, etc.).

 • L'anterior govern de Figueres reclama més seguretat a diverses zones

  L'anterior govern de Figueres reclama més seguretat a diverses zones


  L'exalcaldessa de Figueres, Agnès Lladó, i l'exvicealcalde Pere Casellas, han reclamat més seguretat a diverses zones de la ciutat.

 • Figueres manté Santa Creu i Sant Pere com a festes locals del 2024

  Figueres manté Santa Creu i Sant Pere com a festes locals del 2024


  L'Ajuntament de Figueres ha aprovat, per unanimitat, mantenir les dues festes locals més reconegudes de la ciutat, Santa Creu i Sant Pere.

 • Figueres recupera la campanya gastronòmica "Enfiga't"

  Figueres recupera la campanya gastronòmica "Enfiga't"


  Figueres recupera la campanya gastronòmica de la figa, que tindrà lloc del 18 al 24 de setembre amb la participació de 20 restaurants de la ciutat i la comarca i que porta el nom d’ “Enfiga’t”

 • Figueres presenta la campanya gastronòmica "Enfiga't"

  Figueres presenta la campanya gastronòmica "Enfiga't"


  Per posar en valor la figa i la cuina de l'Empordà


  .Tindrà lloc del 18 al 24 de setembre i l'organitza Comerç Figueres i la Cuina del Vent, amb col·laboració amb l'Ajuntament Hi participen 20 restaurants que oferiran tapa, plat, postres o menú amb la figa com a producte principal

MÉS NOTÍCIES: