EN OBERT-Quarta cursa solidària de la dona de Llançà 2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable

  Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable


  . EL QUÈ + POTS FER PER LA TEVA SALUT I BENESTAR La salut i el benestar seran els protagonistes a Cantallops el dissabte 25 de maig, en un esdeveniment organitzat per Aspres Saludables amb el suport de diversos col·laboradors.

  L'acte tindrà lloc a la sala La Concòrdia d'11 h a 13 h i comptarà amb l'obertura a càrrec de l'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés.

  Programa de la jornada: Calma Mental per Potenciar el teu Cervell.

  Ponent: Pilar Benítez, autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura. Descripció: Aprèn a millorar la teva salut cerebral, atenció i memòria, prevenint malalties neuronals i optimitzant les teves decisions amb un ritual diari de calma mental i estratègies pràctiques. Massatge, Estiraments i Respiració: Tres Poderoses Eines per Connectar amb el Cos

  Ponent: Daniel Vic, tècnic superior en dietètica i osteòpata. Descripció: Reconnecta amb el teu cos, postura i respiració. La consciència corporal és essencial per al benestar, i la respiració actua com a enllaç entre cos i ment. Pràctica d'Atenció Plena: Pren-te un Respir!

  Ponent: Estel Roca, monitora de ioga i meditació. Descripció: Descobreix com una pràctica regular de mindfulness o atenció plena pot transformar la teva vida, introduint la calma en la teva ment. Sentir el Meu Cos Com a Meu

  Ponent: Ricardo Galarza, psicòleg especialitzat en hàbits saludables. Descripció: La intercepció és el nostre GPS intern, que ens connecta amb el cos. Aprèn a parar atenció als senyals interns per aconseguir un major benestar.

  Pica-pica saludable a càrrec del Fort de Capmany. L'acte és gratuït, però cal confirmar l'assistència. Registra't a l'Ajuntament de Cantallops o trucant al 691 50 91 81. La data límit per a les inscripcions és divendres 24 de maig a les 13 h. No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva salut i benestar!

 • Detingut a Portbou per traslladar immigrants irregulars amb el mètode "pastera rodant"

  Detingut a Portbou per traslladar immigrants irregulars amb el mètode "pastera rodant"


  La Policia Nacional ha detingut un home a Portbou per intentar traslladar tres persones en situació irregular a França a través del pas fronterer. El conductor, de nacionalitat francesa, utilitzava un cotxe de gamma alta per intentar passar desapercebut.

 • La Diputació de Girona impulsa l'extensió de la fibra òptica al territori

  La Diputació de Girona impulsa l'extensió de la fibra òptica al territori


  El Ple de la Diputació de Girona ha aprovat diversos projectes per expandir la xarxa de fibra òptica a les carreteres GIP-4033 i GIV-4033, així com a les GIV-6701 i GIV-6025, amb un pressupost total de prop de 932.000 euros.

 • Presó per al lladre que va apallissar un home i el seu fill a Bàscara

  Presó per al lladre que va apallissar un home i el seu fill a Bàscara


  El Tribunal Suprem confirma 13 anys de presó per al lladre que va agredir brutalment dues persones durant un robatori a Bàscara l'any 2022. La decisió no admet el recurs de cassació presentat pel condemnat, ratificant la sentència inicial..

 • Xerrades de Divulgació sobre Hàbits Saludables i Pica-pica Saludable

  EL QUÈ + POTS FER PER LA TEVA SALUT I BENESTAR

  La salut i el benestar seran els protagonistes a Cantallops el dissabte 25 de maig, en un esdeveniment organitzat per Aspres Saludables amb el suport de diversos col·laboradors. L'acte tindrà lloc a la sala La Concòrdia d'11 h a 13 h i comptarà amb l'obertura a càrrec de l'alcalde de Cantallops, Joan Sabartés.

  Programa de la jornada:

  Calma Mental per Potenciar el teu Cervell.

  Ponent: Pilar Benítez, autora, formadora i consultora en hàbits d'autocura.

  Descripció: Aprèn a millorar la teva salut cerebral, atenció i memòria, prevenint malalties neuronals i optimitzant les teves decisions amb un ritual diari de calma mental i estratègies pràctiques. Massatge, Estiraments i Respiració: Tres Poderoses Eines per Connectar amb el Cos

  Ponent: Daniel Vic, tècnic superior en dietètica i osteòpata.

  Descripció: Reconnecta amb el teu cos, postura i respiració. La consciència corporal és essencial per al benestar, i la respiració actua com a enllaç entre cos i ment. Pràctica d'Atenció Plena: Pren-te un Respir!

  Ponent: Estel Roca, monitora de ioga i meditació.

  Descripció: Descobreix com una pràctica regular de mindfulness o atenció plena pot transformar la teva vida, introduint la calma en la teva ment. Sentir el Meu Cos Com a Meu

  Ponent: Ricardo Galarza, psicòleg especialitzat en hàbits saludables.

  Descripció: La intercepció és el nostre GPS intern, que ens connecta amb el cos. Aprèn a parar atenció als senyals interns per aconseguir un major benestar.

  Pica-pica saludable a càrrec del Fort de Capmany. L'acte és gratuït, però cal confirmar l'assistència. Registra't a l'Ajuntament de Cantallops o trucant al 691 50 91 81. La data límit per a les inscripcions és divendres 24 de maig a les 13 h.

  No deixis passar aquesta oportunitat per millorar la teva salut i benestar!

   

MÉS NOTÍCIES:

         

NO T'HO PERDIS

TAMBÉ ET POT INTERESSAR