REGIDORES-Montse Mindan 29/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • "M'esperaràs?" triomfa al Teatre de Roses

  "M'esperaràs?" triomfa al Teatre de Roses


  El Teatre Municipal de Roses ha viscut un cap de setmana d'èxit amb l'obra "M'esperaràs?" de Carles Alberola, representada pel Grup de Teatre de Roses sota la direcció de Jaume Sastre. Les funcions de divendres, dissabte i diumenge han registrat un ple absolut, confirmant la gran acollida del públic a les brillants interpretacions dels actors i actrius locals.

 • CAMINEM PELS DRETS DE LES PERSONES GRANS

  En el marc del Dia Mundial contra el Maltractament a les Persones Grans, el pròxim divendres 14 de juny es durà a terme una caminada a Roses per conscienciar sobre els drets de les persones grans.

  Detalls de l'Esdeveniment: Hora de trobada: 9:00

  lloc de trobada: Av. de Rhode/Riera Ginjolers (Far Zigurat)

  Inici de la caminada: 9:30 recorregut: Circular de 3 km Activitats:

  Estiraments i lectura d'un manifest en acabar la caminada Recomanacions:

  Es recomana als participants portar una samarreta blanca, gorra i una ampolla d'aigua. Organitzadors: Servei Educatiu i Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya Consell Comarcal de l'Alt Empordà Fundació Salut Empordà Dipsalut Diputació de Girona Ajuntament de Roses Institut Català de la Salut CAP Roses Creu Roja Centre Escolar Empordà Institut Illa de Rodes.

  Aquest esdeveniment té com a objectiu visibilitzar i denunciar el maltractament a les persones grans, així com promoure un tracte digne i respectuós cap a aquest col·lectiu. Us convidem a unir-vos i caminar junts per una causa tan important. Per a més informació, podeu contactar amb l'Ajuntament de Roses o les organitzacions col·laboradores. Contacte: Ajuntament de Roses

  Esperem la vostra participació!

 • El Patronat de Turisme Costa Brava es promociona per primera vegada al Quebec

  El Patronat de Turisme Costa Brava es promociona per primera vegada al Quebec


  El Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona es promociona per primera vegada al Quebec entre quaranta-cinc agents, programadors de viatges i mitjans de comunicació de la regió. L'objectiu és donar a conèixer les destinacions i marques Costa Brava i Pirineu de Girona, i divulgar i comercialitzar les experiències enoturístiques de la Ruta del Vi DO Empordà A les trobades, que van tenir lloc en dos espais de Montreal, es van reunir trenta agents de viatge i una vintena de mitjans de comunicació i creadors de contingut digital del país amb representants de les tres entitats i marques turístiques. L'entitat gironina va presentar el conjunt de l'oferta turística de les destinacions Costa Brava i Pirineu de Girona i propostes específiques de la Ruta del Vi DO Empordà. Joan Plana, vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, va encapçalar la delegació gironina per participar en les trobades amb els intermediaris i prescriptors canadencs. Catalunya acull un de cada tres turistes canadencs que visiten l'Estat espanyol. Aquest turista arriba generalment en parella o família i la seva motivació principal són les vacances i l'oci. El turista canadenc s'interessa per la cultura catalana i gasta 149 euros més al dia que el turista estranger mitjà a Catalunya. Així mateix, en el decurs de l'estada a Montreal, el vicepresident segon del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Joan Plana, es va reunir amb la directora de l'Oficina Exterior de Comerç i Inversions de Catalunya a Montreal, Geneviève Abbott. Hi van tractar temes referents a exportacions de productes alimentaris del Canadà i temes relacionats amb la comunitat catalana al Quebec.

 • Presentació a Roses del llibre "Una Planta sota el mar"

  Presentació a Roses del llibre "Una Planta sota el mar"


  La fundació Alive presenta el proper dijous, 30 de maig a les 19:30h a la biblioteca de Roses "Una planta sota el mar", un llibre que revela els secrets del prat de Cymodocea nodosa, un ecosistema vital a la badia de Roses. El llibre destaca els estudis científics realitzats i posa de manifest les amenaces que enfronta aquest ecosistema a causa de la pressió humana. L'extens prat que forma el gram a la Badia de Roses serveix de refugi per a un gran nombre d'espècies, convertint-se en un ecosistema molt important des del punt de vista ecològic i econòmic. Tot i la seva rellevància, enllaçant ecològicament tres parcs naturals de l'Empordà, ha sigut un gran desconegut durant anys. En el llibre "Una planta sota el mar. El prat de gram a la badia de Roses" Alive Fundació exposa, d'una manera gràfica i divulgativa, tota la informació que ha estat recollint d'aquest espai i dels estudis que s'hi han desenvolupat, sense oblidar les amenaces i la pressió antròpica a què es veu sotmès..

 • Guillem Castro, guanyador del MercaChef visita els estudis d'Empordà televisió

  Guillem Castro, guanyador del MercaChef visita els estudis d'Empordà televisió


  Avui ha vingut a visitar-nos als estudis d'Empordà televisió Guillem Castro el guanyador de la primera edició del Mercachef el concurs de cuina que ha organitzat el mercat municipal de Roses conjuntament amb l'àrea de promoció econòmica de l'Ajuntament de Roses. Si voleu veure tota l'entrevista, la podreu veure després d'aquest informatiu o les xarxes socials d'Empordà Televisió.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO T'HO PERDIS

TAMBÉ ET POT INTERESSAR