L'HORA DE L'ALCALDESSA- Consol Cantenys 22/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Més de 80 persones van assistir aquest dissabte passat 3 de juny a l'esdeveniment "LA BONA NUTRICIÓ" a Capmany.

  Més de 80 persones van assistir aquest dissabte passat 3 de juny a l'esdeveniment "LA BONA NUTRICIÓ" a Capmany.


  Un esdeveniment molt inspirador que va ser presentat per l'Alcalde de Capmany, el Sr. Joan Fuentes. Durant el mateix, Alícia Herrera, biòloga especialista en elaboració de dietes i dietoteràpia, va parlar sobre com adaptar l’alimentació als canvis hormonals i emocionals a partir dels 50 anys. Marta Ballell, nutricionista comunitària, va tractar sobre què i com hem de menjar per tenir una microbiota intestinal sana, oferint algunes receptes saludables senzilles. Daniel Vic Lara, tècnic superior en dietètica i osteopatia, va mostrar què és la síndrome metabòlica i els seus factors de risc, i com tractar de revertir-los mitjançant una dieta equilibrada. I el psicòleg Ricardo Galarza, membre de la Societat Espanyola de Medicina Antienvelliment i Longevitat (SEMAL), va aprofundir en la relació de la microbiota, l'intestí i el cervell i com es pot millorar la seva connexió. L'acte va finalitzar amb un pica-pica saludable a càrrec d’El Fort Bar Restaurant de Capmany. L'esdeveniment forma part de la sèrie “ELS ASPRES SALUDABLES: ELS 4 PILARS DE LA SALUT I EL BENESTAR” que entre abril i juliol estan reunint a diferents professionals del sector de la salut i el benestar de l'Empordà, amb la finalitat de donar suport a un estil de vida saludable en quatre pobles dins el paratge natural dels Aspres de l’Alt Empordà (Espolla, Sant Climent Sescebes, Capmany i Cantallops). El dissabte 1 de juliol tindrà lloc a Cantallops el quart i últim dels esdeveniments del cicle, que sota el títol de “A DORMIR!”, comptarà amb diverses ponències impartides per professionals de la zona:

 • Maig càlid i irregular: sequera i pluges a Catalunya, a excepció de l'Alt Empordà.

  Maig càlid i irregular: sequera i pluges a Catalunya, a excepció de l'Alt Empordà.


  El mes de maig ha estat marcat per una situació meteorològica irregular a Catalunya, amb temperatures càlides i precipitacions desiguals en tot el territori. Tot i això, l'Alt Empordà ha gaudit d'un temps agradable, mentre que altres zones han experimentat fortes pluges i sequeres. Aprofundim en els detalls d'aquest mes de contrastos climàtics.

 • Gran èxit a la Fira d'Oficis: Tradicions i artesania a Sant Miquel de Fluvià

  Gran èxit a la Fira d'Oficis: Tradicions i artesania a Sant Miquel de Fluvià


  La Fira d'Oficis Artesans de Sant Miquel de Fluvià va captivar a residents i visitants amb una mostra vibrant de tradicions i artesania. El poble es va unir en una celebració plena de diversitat i qualitat.

 • Junts i PSC podrien revalidar la seva coalició al Consell Comarcal

  <p><span style="font-size: 14pt; color: #000000;"><strong> Junts i PSC podrien revalidar la seva coalició al Consell Comarcal
  </strong></span></p>
  <hr />
  <p><strong><span style="color: #000000;">Junts i PSC podrien continuar liderant conjuntament el Consell Comarcal de l'Alt Empordà, tot i una lleugera reducció de representació per part de Junts respecte a les eleccions anteriors. ERC es manté com a segona força amb 11 consellers.</span></strong></p>

 • EN OBERT. Entrevistem a Ricardo Galarza sobre el projecte els Asprés saludables

MUNICIPALS 28M

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR