REGIDORES-Olga Simarro 15/03/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • L'hora de l'alcalde amb Josep Maria Martínez alcalde de Roses 07/12/2023
 • L’alcalde de Roses creu que s’ha de considerar construir una dessaladora a la zona

  L’alcalde de Roses creu que s’ha de considerar construir una dessaladora a la zona


  L'alcalde de Roses va parlar durant la darrera hora de l'alcalde de la greu situació que estem vivint per la sequera, situació va dir de la que molta gent no és conscient, va manifestar que en la darrera reunió mantinguda amb els alcaldes de la comarca, es va parlar, que si la situació continua com fins ara queden reserves al pantà de Darnius-Boadella, per només un any. També va explicar que Roses, en aquests moments ja finalitzada la temporada es manté dins els consums d'aigua que recomana la Generalitat, però, tot i això, recomana que si es pot estalviar aigua que ho fem. Però el més destacat que va dir és, que entre els alcaldes de la Badia han començat a plantejar-se, demanar a les administracions que estudiïn la possibilitat de muntar una dessaladora a la zona i que està disposat a liderar el projecte si calgués, perquè no hem d'esperar que la situació ens superi, hem de començar a prendre mesures per evitar que el que està passat, es torni a repetir. Fins i tot com va manifesta ja estan estudiant algunes instal·lacions de dessaladores que podrien anar bé per la nostra comarca.

 • L’AE Roses posa en marxa una nova edició de les Quines de Nadal

  L’AE Roses posa en marxa una nova edició de les Quines de Nadal


  El passat diumenge 3 de desembre l’Agrupació Esportiva Roses va tornar a posar en marxa un any més les quines de Nadal, que com ja es tradició es celebraran a la plaça Frederic Rahola, les quines s’allargaran fins al proper 6 de gener amb un total de 11 quines, que es faran els dies 3, 6, 8, 10 , 17, 23, 25, 26 i 30 de desembre i els dies 1 i 6 de gener. la del Dissabte, 23 de desembre , serà la Quina infantil i s’iniciarà a les 5 de la tarda. el calendari aquest any no els hi ha ajudat gaire. totes les sessions de quines començaran a dos quarts de set de la tarda a excepció com hem assenyalat de la infantil del dia 23 que començar a les 5 i la Solidària a favor de Tramuntanets que tindrà lloc Dissabte, 30 de desembre i començarà a les 6 de la tarda. Sergi lópez convida al veins a anar a la quina un bon lloc on trobar-se amb amics i fer poble

 • L’Ajuntament de Roses organitza una nova edició del Casal Infantil de Nadal

  L’Ajuntament de Roses organitza una nova edició del Casal Infantil de Nadal


  Les inscripcions al casal de Nadal s’obren el dia 1 de desembre. L’ajuntament de Roses organitza una nova edició del Casal Infantil per a nens i nenes nascuts entre els anys 2011 i 2019. Es realitzarà a l’escola Narcís Monturiol els dies 21, 22, 27, 28 i 29 de desembre i el 2,3, 4 i 5 de gener. En total es posen a disposició 30 places, mentre el mínim de participants perquè es dugui a terme és de 12 infants. L’horari de realització del casal serà de 9 del matí a 13 del migdia, amb possibilitat de menjador fins a les 15h. El preu és de 50 euros per a tots els deis, mentre que la quota del servei de menjador és de 6 euros per dia. les inscripcions estan obertes des de les 9 del matí del dia 1 de desembre fins al dia 10 de desembre. Podeu consultar la documentació a aportar i les bonificacions existents en el fulletó adjunt.

 • Roses a peu us portarà a la història militar i industrial de l'entorn de Falconera

  Roses a peu us portarà a la història militar i industrial de l'entorn de Falconera


  Dissabte 23 de desembre, Roses a peu us portarà a la història militar i industrial de l'entorn de Falconera. Fan una sortida de senderisme resseguint les cales de Roses per trobar pedreres i descobrir els búnquers de Falconera, amb servei de guia oficial del parc natural de Cap de Creus. El lloc de sortida és l'aparcament de Punta Falconera a les 9 h del matí. I té una durada de tres hores aproximadament. Amb una distància recorreguda de 4,5 km i la dificultat és baixa. El preu de la sortida és de 3 euros per persona i s'ha de presentar el comprovant de pagament, dur esmorzar, aigua i roba i calçat adequats. Les inscripcions són del dimecres 13 a les 8 del matí fins al dijous 21 a la nit.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR