L’HORA DE L’ALCALDE SALVI GÜELL 08/02/2023

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • REGIDORS-Jaume Mach 21/02/2024
 • Reunió informativa sobre les preinscripcions escolars

  Reunió informativa sobre les preinscripcions escolars


  L’ Ajuntament de Castelló d’Empúries ha convocat a les famílies amb fills/es a la reunió informativa del procés de preinscripció i matrículació pel curs 2024-2025. La sessió ha exposat els aspectes importants a tenir en compte, ha explicat el funcionament de la preinscripció i la matrícula per al curs 2024-2025 als centres públics de Castelló d’Empúries i Empuriabrava i alhora també ha resolt els dubtes més freqüents. Com cada any les escoles del municipi han organitzat una jornada de portes obertes per tal de poder visitar les seves instal·lacions i conèixer el seu sistema de treball. En cas de no haver pogut assistir a la reunió o si es té algun dubte per resoldre, el departament d’ensenyament disposa de l’Oficina d’Escolarització Municipal a l’àrea d’Atenció a les Persones.

 • Normativa per poder utilitzar els Patis Oberts

  Normativa per poder utilitzar els Patis Oberts


  El passat mes de setembre es va obrir al públic el pati de l’escola Ruiz Amado de Castelló d’Empúries per tal que els escolars i la població en general el poguessin utilitzar com espai d’esbarjo un cop finalitzades les classes i fins al vespre. “Patis oberts” és una proposta del Pla Educatiu d’Entorn que pretén afavorir la convivència dels i les participants, vetllar pel bon ús de les instal·lacions i optimitzar els equipaments escolars fora de l’horari lectiu. El servei de consergeria del departament d’esports s’encarrega d’obrir i tancar la instal·lació, així com de garantir que l’ús d’aquest espai es faci de manera cívica, responsable i respectuosa. En aquest sentit, des de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries es fa arribar una nota informativa a la comunitat educativa del Ruiz Amado i a la població de Castelló d’Empúries en general, recordant quines són les normes i codis ètics per l’ús d’aquest espai com per exemple que els adults són els responsables dels infants, que cal respectar els materials i les instal.lacions, que està prohibit entrar-hi amb animals, que cal fer ús de les papereres i del lavabo del pavelló, que no està permesa l’entrada de begudes alcohòliques ni fumar o que en cas de qualsevol incidència cal posar-se en contacte amb el conserge del pavelló.

 • SOM i Junts demanen convocar un ple extraordinari sobre la sequera

  SOM i Junts demanen convocar un ple extraordinari sobre la sequera


  A partir d’avui l’alcaldessa de Castelló d’Empúries té 10 dies per convocar un ple extraordinari i monogràfic sobre la sequera. Els partits de l’oposició, SOM i Junts han fet aquesta sol.licitud amb la idea d’agilitzar la creació de dues taules de treball, una composta per polítics i experts i l’altra amb tots els agents implicats en les restriccions. És molt poc freqüent que qui no està al govern convoqui un ple però amb la unió d’aquests dos partits serà possible. Davant l’emergència en què ens trobem i l’imminent arribada de la temporada turística SOM i Junts han fet el pas per aconseguir la màxima transparència i informació sobre aquesta crisi i posar fil a l’agulla a les mesures que cal prendre des de l’àmbit municipal.

 • L’agenda jove proposa moltes activitats per al proper mes de març

  L’agenda jove proposa moltes activitats per al proper mes de març


  El mes que ve els joves castellonins no tindran temps per avorrir-se ja que des dels Espais Joves s’ha preparat una agenda farcida d’activitats relacionades amb el lleure però també pensades en la formació i les sortides laborals dels joves per a l’estiu. Per a més informació podeu adreçar-vos tant a l’Espai Jove del Centro del centre històric com al de l’Espai Alberes d’Empuriabrava.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR