- Escrit per Empordà Televisió
L’Aula Gastronòmica afronta l’hivern amb noves propostes
L’Aula Gastronòmica prossegueix amb les seves formacions culinàries obertes al públic, avalades pel rotund èxit de participació dels showcookings duts a terme al llarg de 2022. Continuant amb la promoció de la cuina de qualitat de proximitat, de temporada i saludable, els diferents xefs i cuiners mostraran al llarg d’aquests dos mesos l’elaboració de plats d’hivern i quins aspectes dietètics cal tenir en compte durant aquesta temporada. L’Aula Gastronòmica de Roses ja té a punt la nova programació de tallers que ofer aquest hivern, entre el 6 de febrer i el 15 de març, i que comptarà amb demostracions i preparacions de plats per part de la xef Ada Parellada, la nutricionista Anna Torelló i els xefs rosincs Jordi Dalmau i Gregory Abella. Pescadors de la Confraria de Roses oferiran plats típics de mar on el peix és absolut protagonista, els cupcakes de Marta Sánchez aportaran el toc dolç i Maria Rosa Picamal presentarà les seves receptes de quaresma amb robots de cuina Més enllà de la preparació d’àpats, l’Aula oferirà també un taller d’introducció i degustació als vins dolços de la mà de la sommelier Laura Masramon, les persones interessades a participar en els taller ja es poden inscriure a www.rosesgastronomia.cat. Els tallers tenen un preu d’inscripció de 3 €.
Mitjà
Articles relacionats (per etiqueta)
L'últim de Empordà Televisió
- Presentació d’un Pla de Màrqueting de Turisme per al període 2023-2026
- VI Fòrum Viles Florides a Castelló d’Empúries
- Primer aniversari del Centre de Dia de Castelló d’Empúries
- A l’estiu en funcionament les càmeres de seguretat ciutadana i lectores de matrícules
- Figueres aprova el POUM que permetrà eliminar els passos a nivell