A l'ADN KM0 parlem amb l'Ana Novella, pintora de Sant Pere Pescador

Mitjà

Articles relacionats (per etiqueta)

 • El portaveu del PP explica la moció que ha presentat al ple

  El portaveu del PP explica la moció que ha presentat al ple


  Agostino Avventurato, portaveu del PP a l’Ajuntament de Castelló d’Empúries en el primer ple ordinari de la legislatura ha presentat una moció -que ha acabat sent aprovada- que demana un estudi per intentar posar una petita llançadora per passar la gent d’un costat a l’altra de la bocana amb la idea d’unir el Passeig Marítim amb la platja petita per evitar desplaçaments amb cotxe.

 • Assemblea ordinària de la comunitat de regants marcada per l’emergència per sequera

  Assemblea ordinària de la comunitat de regants marcada per l’emergència per sequera


  A l’Assemblea General Ordinària de la Comunitat d’Usuaris d’Aigua de la Plana Litoral de la Muga celebrada a Castelló d’Empúries s’hi ha aprovat l’acta de la reunió de la Junta General Ordinària de 16 de desembre de 2022, s’han renovat els càrrecs nombrant a l’alcaldessa de Castelló d’Empúries com a nova presidenta de l’ens, s’ha donat informació tècnica del seguiment del Pla d’actuacions i s’ha aprovat el tancament de comptes del 2022. L’assemblea s’ha fet en un moment molt delicat com és l’estat d’emergència per sequera. L’assemblea s’ha tancat amb els precs i preguntes dels assistents.

 • Continuen les portes obertes de les classes de zumba

  Continuen les portes obertes de les classes de zumba


  La setmana passada es va estrenar una de les noves activitats que ofereix l’Agenda Formativa de Castelló d’Empúries. Es tracta de la zumba una modalitat esportiva creada el 1994 pel ballarí i coreògraf colombià, Alberto "Beto" Pérez. Es tracta d’una activitat cardiovascular que combina exercicis de tonificació amb passos de balls llatins. Les coreografies estan basades en passos senzills i repetitius, cosa que fa que sigui molt fàcil seguir-la i no cal una preparació física en concret. La zumba permet tonificar, elevar les pulsacions i cremar calories. Fer Zumba també ajuda a enviar més aire als pulmons. La setmana passada en motiu de l’estrena de l’activitat es va oferir jornada de portes obertes i per continuar promocionant les classes i donar a tothom l’oportunitat de provar-ho s’ha decidit ampliar aquestes portes obertes aquesta setmana també. Les classes es fan els dilluns i els dimecres de 9.30h a 10.30h del matí al pavelló. Només cal portar roba esportiva i vambes amb la sola neta. La zumba s’ha introduït a l’Agenda Formativa a petició dels ciutadans.

 • Federico García Lorca i els germans Anna Maria i Salvador Dalí tornen a Figueres

  Federico García Lorca i els germans Anna Maria i Salvador Dalí tornen a Figueres


  .Amics dels Museus Dalí presenten una experiència que recorre els escenaris de l’amistat entre la família Dalí i el poeta granadí


  .Els germans Anna Maria i Salvador Dalí amb Federico García Lorca han estat protagonistes d’una nova activitat dels Amics dels Museus Dalí aquest dissabte. L’associació ha estrenat una nova ruta, una experiència que recorre Figueres a través dels diversos escenaris de l’amistat entre els Dalí i el poeta de Granada. La presentació de Lorca-Dalí a Figueres s’ha fet en dues sessions, donat el gran nombre de persones inscrites. A la primera hi han participat, entre d’altres, el segon tinent d’alcalde de Figueres, Josep Maria Bernils; la regidora de Cultura Mariona Seguranyes, i Josep Maria Joan director del Museu del Joguet. El president dels Amics, Carles Ayats, ha destacat que aquest projecte ha vist la llum després d’un llarg període de maduració iniciat després la presentació del llibre García Lorca en Figueres sota la cúpula del Teatre – Museu de Figueres l’any 2019. L’obra és fruit del treball dels estudiants Laia Genover, Èlia Gràvalos, Blai Higueras, Àlex Izquierdo, Joana Oliveras i Iliyan Vasilev de l’Institut Ramon Muntaner, coordinats pels professors Àngela Castaño i Joan Manuel Soldevilla, i editat per la Càtedra de Patrimoni Literari Maria Àngels Anglada – Carles Fages de Climent i la Universitat de Girona. “Esperem que aquesta experiència tingui continuïtat, davant de l’innegable interès que ha despertat la seva presentació”. I ha afegit: “Unir dues figures universals com Lorca i Dalí, és un actiu que la ciutat no pot desaprofitar”.

 • Teatre Presentació conte i taller a la Biblioteca. 7 octubre

MÉS NOTÍCIES: