Anunci Demòcrates

Programa de formació gener-maig 2023

 • Publicat a Agenda

Darrera modificació elDivendres, 06 Gener 2023 19:03

Articles relacionats (per etiqueta)

 • Junt per Roses inicia un cicle de Xerrades que allargarà fins les municipals

  Junt per Roses inicia un cicle de Xerrades que allargarà fins les municipals


  La candidata a les municipals per Junts per Roses, ha preparat pel proper divendres a dos quarts de 8 del vespre, una xerrada que es la primera d’un seguit d’accions que realitzaran fins a les eleccions municipals del proper mes de maig, la convidada en aquesta primera acció serà la que havia portat la conselleria d’afers socials Violant Cervera, que parlarà sobre la llei de la dependència. Junts per Roses, faran mes xerrades d’aquesta mena fins al proper mes de maig, per explicar als votants temes de rellevància.

 • Joan Plana presenta la seva candidatura per optar a la alcaldia de Roses

  Joan Plana presenta la seva candidatura per optar a la alcaldia de Roses


  El pròxim divendres a les 19 h al vestíbul del Teatre Municipal de Roses, Joan Plana, presentarà la seva candidatura a ERC de Roses per a eleccions del proper 28 de maig. Després de mostrar la seva voluntat per a tornar a encapçalar la llista republicana com va fer a la conferència "Roses: Construint un futur compartit" on va explicar el projecte que te per a Roses

 • Saló de Tecnologia i Manga, a punt

  Saló de Tecnologia i Manga, a punt


  Demà divendres a les 10 del matí obrirà les portes els primer Saló de Tecnologia i Manga, que es celebrarà a Roses durant tot el cap de setmana. avui estan enllestint tot el muntatge, i separant els diferents espais que acolliran totes les activitats que s’han preparat per aquesta gran festa de la cultura tecnològica i el món del Manga i del anime. i una LAN Party non stop, que obrirà les portes demà divendres a les del matí. També i durant aquest cap de setmana es podrà gaudir de la realitat virtual, simuladors de conducció, videojocs de tots els temps, xerrades informatives, tallers, karaoke, tornejos i actuacions, actes que ompliran la Pista Annexa Municipal de tecnologia i entreteniment. Cal recordar a tothom que hi vulgui assistir que cal portar una pantalla per persona amb la consola o el PC i una regleta d’endolls, i l’organització facilita taula, cadira i connexió LAN i elèctrica. Per participar a la LAN Party i als diferents tornejos, cal inscriure’s prèviament a través de www.rosestecnologic.com, espai web que oferirà també els horaris de les diferents activitats i esdeveniments.

 • Ja està disponible el calendari fiscal 2023 de Roses

  Ja està disponible el calendari fiscal 2023 de Roses


  Tota la informació fiscal del municipi corresponent a l’exercici 2023 es troba ja disponible en el llibret editat, el nou calendari fiscal de Roses, en el qual s’indiquen els terminis de pagament dels diferents impostos i taxes que s’aniran succeint al llarg de l’anualitat, així com els llocs, vies i formes de pagament, la informació referent a les domiciliacions de rebuts i a les exempcions i bonificacions a cada cas, per exemple, en els casos de famílies monoparentals i nombroses. El nou Calendari Fiscal ja està disponible en format digital a la web municipal www.roses.cat, mentre que en format paper es pot recollir en les diferents dependències municipals i aquest any com a novetat també es podrà trobar en alguns establiments de Roses

 • Roses Aprova un nou projecte per millorar el camp de futbol de la Vinyassa

  Roses Aprova un nou projecte per millorar el camp de futbol de la Vinyassa


  El ple de l’ajuntament de Roses va aprovar dimecres el nou projecte per la millora del Camp de Futbol de la Vinyassa, tant dels seus espais exteriors on es crearan dos nous espais per l’escalfament, com els interiors, aquest nou projecte s’ha redactat al acceptar pràcticament totes les al·legacions dels clubs que utilitzen l’equipament. També es milloren els espais interiors que s’amplien i s’adapten seguint les recomanacions del consell català de l’esport. Tots els grups que formen el consistori varen estar d’acord al haver-se acceptat les al·legacions dels clubs i per tant varen votar a favor, Algun grup fins i tot va recomanar que ja es hora de començar a pensar en fer un nou estadi. el ple igualment va aprovar el projecte de millora d’eficiència energètica per l’adequació i substitució de l'enllumenat del camp de futbol ambdós punts es varen aprovar per unanimitat.

MÉS NOTÍCIES:

         

NO ET PERDIS:

TAMBÉ ET POT INTERESSAR